Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dominik za walkę która by cos znaczyła można było im zapłacić ale nie składać się na wyprawkę dla emerytów :wink:

przecież wcześniej nie walczą "emeryci", a opłata jest za całą galę, a nie za walkę Gołota-Saleta, bo jeśli rozgraniczamy to w kwestiach pojedynków-to 40 zł, to nic za całą galę, ale jeśli ktoś patrzy na walkę wieczoru przez pryzmat "show"-to niech sobie to show ogląda w necie, z jakością odbiegająca od normalnego sygnału, już nawet nie HD...a kto 45-cio latkom zabrania zarabiać pieniądze w taki sposób? a niech mają coś od życia...
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dominik za walkę która by cos znaczyła można było im zapłacić ale nie składać się na wyprawkę dla emerytów :wink:

przecież wcześniej nie walczą "emeryci", a opłata jest za całą galę, a nie za walkę Gołota-Saleta, bo jeśli rozgraniczamy to w kwestiach pojedynków-to 40 zł, to nic za całą galę, ale jeśli ktoś patrzy na walkę wieczoru przez pryzmat "show"-to niech sobie to show ogląda w necie, z jakością odbiegająca od normalnego sygnału, już nawet nie HD...a kto 45-cio latkom zabrania zarabiać pieniądze w taki sposób? a niech mają coś od życia...

oglądasz może w polsacie

Opublikowano

u mnie też był problem, dzwoniłem, kazali najpierw włączyć kanał bodajże 21 lub 23 na 10minut a później na 51

Opublikowano
u mnie też był problem, dzwoniłem, kazali najpierw włączyć kanał bodajże 21 lub 23 na 10minut a później na 51

dzięki zaraz sprawdzę bo zaprosiłem znajomych a tu lipa , oglądamy kiepskich na polsacie :grin:

Opublikowano
Pany a w necie będzie gdzieś zobaczyć ten pojedynek?

http://isport24.com:hi:

Opublikowano
  • Autor

Chyba o 21:00 rusza gala z udziałem Alberta Sosnowskiego w Londynie (Eurosport) też zapowiada się ciekawie.Więc jak ktoś nie ogląd tej w Gdańsku to może sobie obejrzeć w Londynie ...:wink:

Opublikowano

dzięki zaraz sprawdzę bo zaprosiłem znajomych a tu lipa , oglądamy kiepskich na polsacie :grin:

kurcze i nie działa :kwasny: , tylko że nie odczekałem tych 10 minut

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ----------

do tego jeszcze nie mogę się połączyć z centrum obsługi klienta , co za szit :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Wiedziałem że walka Kamila z Cieślakiem którego za bardzo nie lubię będzie dobra .....:wink:

Opublikowano

ok jest :banan::banan::banan::banan::banan::banan:

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

jak stawiacie Gołota czy Saleta

ja stawiam na Gołotę , wygra na punkty

Opublikowano

Saleta jest cienki jak lokata w polskim banku więc stawiam na Gołotę... Może nie ucieknie z ringu ... :decayed:

Opublikowano
Już się zaczęła,ja nie wykupiłem ale jest mały podgląd na necie ....:wink:

where?

Opublikowano

tez szukam i nic :facepalm:

Opublikowano

Pewnie że Andrzej Gołota !! Za co miał bym stawiać na Saletę ? :-)

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ----------

tu macie np podgląd, jest kilka takich stron. Miasto Fatum - mafijna gra internetowa online. Praca online

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ----------

tu macie np podgląd, jest kilka takich stron. Miasto Fatum - mafijna gra internetowa online. Praca online

Dzięki- już browar w ręce :decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

Niepokonany w 28 walkach uwolniony z miasta Włocławka!!

JAZDA ANDREW WHITE BLOOD

Opublikowano

Dzięki- już browar w ręce :decayed::decayed::decayed:

spooko :-)

Opublikowano
  • Autor

Tabasko na tym twoim linku lepiej lata nie zacina tak .....:thumbup1::wink:

Opublikowano

Ile do Gołoty? Bo sie podkręciłem, a widzę że jeszcze nudą wieje

a rano zaś trzeba wstawać na uczelnie grr :kwasny:

pstryyk! :wink:

Opublikowano

na kolegów z klubu zawsze można liczyć, dzięki :banan:

Opublikowano
Tabasko na tym twoim linku lepiej lata nie zacina tak .....:thumbup1::wink:

Stronka przypadkowa jaką znalazłem ale dobrze działa(jak coś bardziej zatnie to odświeżyć stronę i jest ok), tu jest jeszcze fajna strona do tego typu imprez gdzie można oglądać prawie wszystko na żywo ale nie wiedzieć czemu nie ma tej właśnie gali gdzie walczy Gołota z Saletą DrHTV.com.pl