Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe jak pan Wasilewski się wymiksuje z tej decyzji kibicom co już kupili bilety jaki transmisje ....:naughty:

takie rzeczy się zdarzają w świecie boksu-na pewno nie będzie odszkodowań, bo to nie była walka wieczoru...:wink:
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Dominik rozumiem jeśliby zrobili konferencje prasową że Pineska po walce z Mollo odniósł kontuzję itp.A tu Artur pisze na FB a później jego trener mówi że nie bo jest zmęczony.

To jest jawne walenie w c**ja z ludźmi. Jestem przekonany że 70% kibiców było bardziej zainteresowanych tą walką jak Gołota Saleta...:wink:

Jak robić zadymę przed walką to byli wszyscy i Pineska się na produkował a teraz się tłumaczy przez FB uważasz że takie rzeczy się zdarzają w świecie boksu bo ja pierwszy raz się spotkałem.....:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

I znowu DON WASYL zmieniał przekładał Włodarczykowi przeciwników i w końcu znalazł takiego co już dawno wypadł z tej gry.Diablo jest championem i Wasilewski powinien mieć oferty i robić z nich za***iste gale jak wypada na promotora championa,jego profesjonalizm jest żenujący....:facepalm::facepalm::facepalm:

Prawdziwi promotorzy,trenerzy jaki zawodnicy wychodzą do walk pomimo jakiś problemów np ostatnia walka Wilczewskiego.

Tak się załatwia sprawy więc o czym my rozmawiamy....:wink:

Andrzej Gmitruk po walce Wilczewski-Abraham: "I tak jestem pełen podziwu dla Piotrka" - Dailymotion Wideo

Opublikowano

Jak dla mnie to jeden wielki przekręt. Czekałem na tą walkę z nadzieją że Szpilka padnie na dechy, szkoda. Galę tak czy siak obejrzę ze zwględu na sentyment do Andrzeja.

Opublikowano

Może zwęszyli możliwość zarobienia lepszej kasy. Zrobią drugą galę i jako walkę wieczoru puszczą Szpile i Zimnocha :facepalm:

Opublikowano

Wydaje mi się że tak właśnie będzie . Na następną galę walkę wieczoru nie mieli nikogo ciekawego . A na ta zrobili wielki szum dwie ciekawe walki , dość dużo osób wykupiło ppv więc szmal już mają .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A ja uważam że walki Zimnoch-Pineska długo nie zobaczymy,jedynie odbędzie się wtedy jak będą pewni że Pineska go pokona....:naughty:

---------- Post dopisany 14-02-2013 at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany 07-02-2013 at 02:00 ----------

Od samego początku jak tylko zmienił wagę to wiedziałem że ten pajac nie ma jaj ....:thumbdown:

IBF ZRZUCA ADAMKA O DZIEWIĘĆ MIEJSC

Opublikowano

a co jest przyczyną?:eusathink: to, że odpuścił walkę z Pulewem?

Opublikowano

Wymięka wie że by nie dał mu rady . Widzieliście jego ostatnią wygraną , żenada . To już chyba jego rychły koniec .

Opublikowano
  • Autor

Okazuje się że w Polsce nikt nie proponował Adamkowi żadnej walki.Czyżby ten wielki bohater tak się posrał wyjść do ringu z Kubratem Pulewem....:facepalm:

http://www.boxing.pl/forum/newsy/19858-kmita-nie-ska-adalia-my-adnej-oferty-adamkowi.html

Opublikowano

Kliczko wybił mu z głowy boks w wadze ciężkiej i teraz nie bardzo wie, co ma ze sobą zrobić...

Opublikowano
  • Autor

Polska jak nigdy wypada z boksu.Gołota każdy wie jak to było jak go nie robili w c**ja to znowu wypadek itp.Adamek zamiast zostać tam gdzie było jego miejsce to mu odjebała i wyszedł na frajera.Wach też poszedł na skróty i ciężko będzie mu się teraz z tego podnieść.

Obecnie na przyszłość zostaje nam Master któremu kibicuje ...:thumbup1:

Opublikowano

jest jeszcze Diablo w cruser:wink:

Opublikowano
Polska jak nigdy wypada z boksu.Gołota każdy wie jak to było jak go nie robili w c**ja to znowu wypadek itp.Adamek zamiast zostać tam gdzie było jego miejsce to mu odjebała i wyszedł na frajera.Wach też poszedł na skróty i ciężko będzie mu się teraz z tego podnieść.

Obecnie na przyszłość zostaje nam Master któremu kibicuje ...:thumbup1:

J a tam lubię jeszcze boks Kołodzieja :D
Opublikowano
  • Autor
jest jeszcze Diablo w cruser:wink:

Krzysiek ma 32 lata powinien walczyć jak przystało na mistrza pasa WBC, ale w PL jest jak jest niby nic się nie opłaca bo przecież najpierw cała banda promotorów itp musi sobie wypchać pełne kieszenie kasą, zamiast inwestować i organizować gale dla swoich zawodników.

Podobnie jest z Pawłem 33 lata wysoko w rankingach i nic po za tym.Organizują patałachy gale takie jak Najman -Saleta czy Gołota - Saleta a prawdziwi zawodnicy siedzą albo dostają takich przeciwników że wychodzą tylko po wypłatą....:facepalm:

Jak to kiedyś powiedział Don King po pobycie w PL ubogie społeczeństwo i ubogie gale.

---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ----------

A co wy na to , ja bym chciał tego rewanżu .

Fakt: będzie rewanż Gołota - Adamek - Sport - WP.PL

Przykro mi to pisać ale Andrzej powinien się leczyć,bo jego stan zdrowia psychiczny jaki fizyczny jest na prawdę coraz gorszy i to że cały czas trenuje ćwiczy to bardzo dobrze jak on to mówi. Jak skończę z boksem to nie będę miał po co wstawać rano i moje życie nie będzie miało sensu.Ale nie walki rozumiem jakieś sparingi itp i tu się dziwie Gmitrukowi przecież tak niedawno mówił że Andrzej powinie sobie dać spokój z boksem i dziwi się trenerowi że mu tego nie wytłumaczy.

I co mamy dzisiaj jak wchodzi w grę kasa.

Co do Adamka jeśli zgodzi się na ta następną beznadziejną walkę to naprawdę u wielu kibiców (których ma już bardzo mało) straci na bardzo długo szacunek ....:thumbdown:

Ale już ktoś kiedyś powiedzioną że Adamek jest tak pazerny że on z nikim i z niczym się nie liczy za kasę by walczył nawet z własna matką aby tylko przeciwnik był od niego słabszy.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=HNdKQbPl7AI

No to jedź Szpila z nim a nie tylko głośno gadasz..

Opublikowano
  • Autor

Gościu jest żałosny ....:facepalm::facepalm::facepalm:

Do tego sportu trzeba mieć jaja .... :laughing2:

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ----------

Lista zawodników biorących udział w jutrzejszym turnieju Prizefighter Londyn.

Jak Albert dobrze wypadnie to prawdopodobnie będzie walka w PL z Adamkiem

Martin Rogan (15-3, 7 KO) vs Albert Sosnowski (47-5-2, 28 KO)

Audley Harrison (28-6, 21 KO) vs Claus Bertino (15-4, 8 KO)

Ian Lewison (6-1-1, 3 KO) vs Timo Hoffman (40-7-2, 23 KO)

Travis Walker (39-8-1, 31 KO) vs Derrick Rossy (26-5, 14 KO)