Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co za teatr...

Opublikowano

Adamek wygrał ale miał duże problemy przejść przez jego obrone . Myślę że zdziwił się jak dobrze walczył Cunningham .

Opublikowano

A co mówiłem wcześniej-Cunn wygra z Adamkiem jak będzie walczył mądrze-i k**wa przegral!!!!! Mega WAŁEK!!!!

Opublikowano

bez przesady z tym mega wałkiem. Dużo rund trudnych do punktowania, generalnie walka na remis

Opublikowano

Adamek dzisiaj na meeeeeega farcie. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Luknąłem sobie skrót walki na YT ale dzisiaj muszę zobaczyć powtórkę.Z tego co dzieje się w mediach to musiało być ewidentne przegięcie i Adamek wypadł słabiutko...:thumbdown:

Jakie komentarze ludziska wypisują Adamek się pogrążył tym wałkiem mogli zostawić remis.

Szopka w Betlejem. Ale bydlęta tym razem przy stoliku sędziowskim.......:polew:

Nie wiem, jak jeden z nich mógł widzieć trzypunktową wygraną Adamka. Może -3 to wada jego wzroku? Może myślał, że Polak to ten czarny, a Amerykanin ten biały? W końcu mieliśmy już Emmanuela Olisadebe.....:polew:

Opublikowano

Adamek kaput. Niebawem kliczko wybije mu boks z głowy.

Opublikowano

obawiam się, że jeszcze ze dwie rundy by były i zrobił by to Cunningham...

Opublikowano

obawiam się, że jeszcze ze dwie rundy by były i zrobił by to Cunningham...

Adamek miał szczęście bo o dobrych umiejętnościach nie ma co rozmawiać. Ledwo wygrał i to tez nie jednogłośnie. Myślę że Kolejna porażka o mistrzowski pas i będzie myślał o emeryturze.

Opublikowano
Myślę że Kolejna porażka o mistrzowski pas i będzie myślał o emeryturze.

osobiście wydaje mi się, że dopuki Kliczkowie nie oddadzą pasów w sposób zrzeczenia się-nikt im tego nie odbierze, a już na pewno nie zrobi tego Adamek...:kwasny:

Opublikowano

Z tym pasem mistrzowskim i Kliczko to bym się wstrzymał,teraz prawdopodobnie walka z Pulewem o miano pretendenta.Jeżeli Adamek wygra (choć nie sądzę) to i tak może nie zawalczyć z Władymirem bo to bracia wybierają sobie przeciwników a pretendentem to on może być i parę lat,podobnie było z Povietkinem.

Tak na chłodno to dalej podtrzymuje swoje słowa odnośnie wałka.

Opublikowano
Myślę że Kolejna porażka o mistrzowski pas i będzie myślał o emeryturze.

osobiście wydaje mi się, że dopuki Kliczkowie nie oddadzą pasów w sposób zrzeczenia się-nikt im tego nie odbierze, a już na pewno nie zrobi tego Adamek...:kwasny:

Kiedyś już to pisałem ktoś powiedział w wywiadzie coś takiego " Dopóki Kliczko są w ringu, i nie są dziadkami, w wadze ciężkiej nic się nie zmieni" I to wydaje się być pardzo prawdziwa myśl, wiele osób mówi że Kliczko wygrywają warunakmi bo boksować nie potrafią, tylko że z mojej perspektywy samymi warunkami fizycznymi nikt jeszcze nie wygrał. To są naprawdę świetni bokserzy..

Opublikowano

Tak na chłodno to dalej podtrzymuje swoje słowa odnośnie wałka.

remis-to max, co powinno być...

Opublikowano

Szok, zasnąłem jakoś w 11 rundzie i byłem pewien przegranej Adamka a tutaj zwycięstwo..Wyjątkowo słabiutko sie zaprezentował:facepalm: Według mnie szopka jak nie wiem co z tym werdyktem

Opublikowano

jak dla mnie Adamek był bokserem po wodzą Gimitruka , teraz z tym gamoniem w narożniku nic nie osiągnie a wręcz jest coraz gorszy:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Co mnie jeszcze zaskoczyło to postawa Janusza Pindery encyklopedia wiedzy o boksie i zawsze zachowywał skromność i był obiektywny byłem zaskoczony tym co wygadywał podczas walki ....:kwasny:

Odniosłem wrażenie że wszyscy tam wiedzieli o wygranej Adamka już w szatni a ring to tylko dopełnienie formalności.

Jak się okazało że Cunningham ze swoim trenerem rozmontowali Adamka na części pierwsze i ten lewy prosty Cuna paraliżował Adamka to Pindera przestaje komentować kontry Cuna i co jakiś czas powtarza że Adamek przegrywa i jakby walczył w swoim stanie to byłaby pewniejsza wygrana nawet na punkty....:facepalm:

Prawdopodobnie NBC po werdykcie przerwała transmisje teraz pewnie następną gale nie pokarzą za 10 lat tylko za 20 ...:decayed:

Opublikowano
adamek.jpg
Opublikowano
  • Autor

wojownik.jpg

Jestem Wojownikiem ....:decayed:

Opublikowano
:grin::grin::grin: