Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety. Prawda jest taka, że teraz mogliby stoczyć spokojnie trzeci pojedynek he he. Za chwilę Stiverne-Wilder :-)

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś Polsat Sport transmituje walkę Alvarado - Rios 3! Szykuje się kolejna wojna w ringu :)

Opublikowano

Dziś Polsat Sport transmituje walkę Alvarado - Rios 3! Szykuje się kolejna wojna w ringu :)

Po Alvarado było widać juz przed walką, że sukcesu nie będzie. Chyba problemy z prawem i prawdopodobny wyrok odsiadki podcięły mu skrzydła. Rios szedł jak czołg, latynowska gorączka.

Opublikowano

Dzisiaj wazna walka dla Glowackiego,zobaczymy jak wypadnie.

Opublikowano

walka była dobra, ale albańczyk chyba nie do końca był dysponowany

Opublikowano

Właśnie obejrzałam walkę Rocky vs Ivan,co tam się działo,pełen power od pierwszej rundy.

// Lumia 625 \\

Opublikowano (edytowane)

Wszystko wskazuje jednak na to, że do walki Floyda z Mannym dojdzie:

http://www.boxingnews.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=41562%3Athe-telegraph-mayweather-vs-pacquiao-2-maja-w-las-vegas&catid=1%3Alatest-news&Itemid=1#addcomments

Dzisiaj przed meczem gwiazd może w końcu usłyszymy "tak" :D

Edytowane przez Biszczan
Opublikowano

W kwietniu Lebedev-Janik o pas WBA,myślę że lepiej wypadnie od Kołodzieja.

Jeszcze nic pewnego ta walka.

Ale 2 maja

Mayweather - Pacquiao .... :wink:
Opublikowano

Ciekawe sam nie wiem co o tym myślec bo ten flojd mnie wkurzał zawsze zamiast pare lat temu sie lac to teraz, chciałbym zeby padł i ta przegrana zakończył karierę która od kilku lat stoi w miejscu

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

Opublikowano

No już pewna ta walka Janik-Lebedev Wypsiu.A co do walki Mayweathera z Pacquiao to postawię na Pacmana,zderzenie ofensywy z defensywą,ciekawe ile Floyd może się tak jeszcze bronić,latka lecą a w ostatnich walkach trochę zawodził.Tak czy inaczej to będzie walka wszechczasów,przynajmniej jeżeli chodzi o finanase..

Opublikowano

Gość wszedł do ringu z komórka w gaciach .... :decayed:

https://youtu.be/GZlgwtrBKfE

Robertos ja również będę kibicował Filipińczykowi.

Obawiam się tylko aby te ogromne $$$ nie zepsuły widowiska,jeszcze jakieś 5 lat temu nie byłoby takich obaw przynajmniej ze strony Pacquiao.

Opublikowano

Ja również za Pacmanem :) ładnie te dni do walki uciekają.

Beterbiev maszyna do zabijania - Nie zdziwię się jeśli dostanie wkrótcę szansę ze Stevensonem :) Właśnie na TVP Sport leci walka Adonisa.

Opublikowano

będzie jakaś transmisja?

W TVP1. Na Polsat Sport i Sport Extra będą też transmisje z innych gal (nie pamiętam z kim Crawford walczy, Provodnikov - Mathysse!)

Ciekawe która walka przyniesie więcej emocji: Chavez Jr.- Fonfara czy Provodnikov - Mathysse? :-) a może Głażewski - Miszkin? :-D Miałem tam być dzisiaj, ale kontuzja się przyplątała :-/