Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i po walce wieczoru :kox:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i co? ktoś wygrał?
Opublikowano

kołodziej też dał radę :kox: był niezły nokaut..i dziwne że po takim prostym..

Opublikowano

a sędzia też dziwnie liczył .. powinien po tym prostym lewym zakończyć walkę bo potem to już ulica się robiła co ?[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 23:51_________________________________________________

i co? ktoś wygrał?

nasi wygrali :naughty:
Opublikowano

wow-no to super :kox::wink4:[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 00:11_________________________________________________eeee zaraz ,zaraz-a którzy to nasi :blink:
Opublikowano

teraz jest dobra walka :) szybkie i mocne ciosy - i wymianka :evil:

Opublikowano

wow-no to super :kox::wink4:[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 00:11_________________________________________________eeee zaraz ,zaraz-a którzy to nasi :blink:

Jackiewicz i Kołodziej :)
Opublikowano
  • Autor

...czekam na powtórkę walki SERGIO MARTINEZ - PAUL WILLIAMS bo nie dotrwałem poległem

Opublikowano

no niedługo zapowiadają się 2 dobre walki :kox: a nawet 3 :evil:

Opublikowano

kto z kim daje bo ostatnie kilka dni wyjęte z życia mam ?

Opublikowano

sosnowski&dimitrenko ..adamek&Maddalone

Opublikowano
  • Autor

MARTINEZ jest za***isty chciałbym go zobaczyć z Marquezem a później z Pacquiao.... :kox:

sobota będzie bardzo gorąca na pierwszy ogień KING ARTHUR ABRAHAM - CARL FROCH

a w nocy JUAN MANUEL MARQUEZ - MICHAEL KATSIDIS....

[br]Dopisany: Listopad 23, 2010, 23:06:09_________________________________________________za 30min ABRAHAM-FROCH...

chciałbym aby Froch wygrał ale będzie miał bardzo trudno wygrać na punkty u helmutów a po drugie to pewnie Abraham będzie chciał dzisiaj się pokazać z dobrej strony po ostatniej dyskwalifikacji i wygra przed czasem,dużo daje do myślenia bo imprezę organizuje Sauerland... :mysli:[br]Dopisany: Listopad 27, 2010, 23:01:27_________________________________________________...FROCH w pięknym stylu wygrał :good: :good: :good: :good: :good:

jakby nie było ma polską krew ... :naughty:

Opublikowano

u helmutów a po drugie to pewnie

Nie wiem czy dobrze dosłyszałem ale walczyli w Finlandii.

Opublikowano

Panowie proszę podawajcie wcześniej kiedy ,o której i na jakim kanale może obejrzeć te fascynujące walki. Nam poza granicami kraju jest trudniej coś znależć . Dzięki koledzy.

Opublikowano
  • Autor

u helmutów a po drugie to pewnie

Nie wiem czy dobrze dosłyszałem ale walczyli w Finlandii.

...mała pomyłka Froch i jego promotor nie zgadzali się na walkę u helmutów ale całym organizatorem był Sauerland i dla tego myślałem że jednak Sauerland przekonał ich do walki u siebie walka odbyła się w Finlandii .... :wink4:

[br]Dopisany: Listopad 28, 2010, 11:43:39_________________________________________________

Panowie proszę podawajcie wcześniej kiedy ,o której i na jakim kanale może obejrzeć te fascynujące walki. Nam poza granicami kraju jest trudniej coś znależć . Dzięki koledzy.

...Albinek chyba musisz częściej tutaj zaglądać bo post o sobotnich walkach kto z kim był napisany 23/wtorek... :naughty:[br]Dopisany: Listopad 28, 2010, 11:49:16_________________________________________________ Co do walki to Abrahama nic nie zrobił.Walka z Dirrellem pokazała jak można Abrahama ograć i Froch zrobił to w pięknym stylu.Ciekawe co dalej z Abrahamem czy się jescze podniesie po dwóch przegranych w tak krótkim czasie... :mysli:

Co za walka!Marquez stary ale jeszcze ciągle jary, walka wyglądało

podobnie jak z Diazem.Katsidis posłał w 3 rundzie Marqueza na deski ale ten szybko się pozbierał.W wymianach był bardziej precyzyjny,jego ciosy były silniejsze.Natomiast Katsidis słabł z rundy na rundę,udawało mu się co prawda spychać Marqueza do lin ale przegrywał toczone tam wymiany.W 9 rundzie Marquez przeszedł do ataku i zaczął wprost dewastować Katsidisa.Dobrze,że sędzia przerwał tą masakrę,najprawdopodobniej uratował tym Katsidisowi dalszą karierę.

...to chyba będzie walka roku polecam obejrzenie powtórki .... :kox:

Opublikowano

dzisiaj walka Alberta :tongue4: kto ma eNkę? :)

Opublikowano

i ponoć w 3d tak?

Opublikowano

O której będzie albeercik się tłukł ?

Jakby kto chciał oglądać:

http://megatvhq.pl/

Opublikowano

Walki nie będzie rusek zasłabł.