Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek z władimirem prawdopodobnie będzie walczył i możliwe że będzie miał jakieś szanse..ale Witaijłem nie ma żadnych szans :evil: powtarzam ZERO :decayed::wink4:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Najważniejsze,że Tomek jest w śród najlepszych. :cool1:

...patrzeć na jego sztucznie nabity bilans to jest w śród najlepszych a tak naprawdę lista najlepszych wygląda trochę inaczej ... :cool1:

bracia Kliczko,Haye, Solis, Boytson, Povetkin... i co najgorsze Adamek powinien już mieć przetarcie z którymś z tych pięściarzy i by się okazało czy ma szanse na walkę o pas mistrzowski i czy naprawdę jest w śród najlepszych.... :hi: [br]Dopisany: Grudzień 11, 2010, 12:30:07_________________________________________________Co do Polsatu Gili to zgadzam się z tobą ,ale co do ostatniej gali z udziałem Adamka w tygodniu główny promotor ZIGGI i transmisja przez Polsat to chyba nie tak mają wyglądać gale z udziałem jednego z" najlepszych" w wadze ciężkiej... :naughty: [br]Dopisany: Grudzień 11, 2010, 12:36:45_________________________________________________ KHAN wygrał na punkty walka była na bardzo wysokich obrotach w 1 rundzie Maidana zaliczył dechy a w 11 rundzie Khan był na skraju cięszkiego nokautu,mijałem wrażenie jak by sędzia ringowy widział tylko

walczącego w ringu Maidane.Ale po za tym takie walki to aż chce się oglądać, pokos boksu na wysokim poziomie... :oklaski:... :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: jak by to skomentował słynny DON KING ubogie gale i media dla ubogiego społeczeństwa..... :naughty:

żal mi Adamka myślałem że jest chłopem z jajami i ma jakieś zasady a jemu jak by ZIGGI zorganizował walkę z własną matką też by walczył bo jest szybki i najlepszy...$$$$..... :decayed:

Opublikowano

też oglądałem ten pojedynek. Khan jakby trafił w ostatniej rundzie jeszcze kilka razy wygrałby przez nokaut. Ciosy miał dużo mocniejsze niż Maidana. ogólnie bardzo dobra walka

Opublikowano

wczoraj w nocy w Anglii była dobra walka :kox:

Opublikowano
  • Autor

też oglądałem ten pojedynek. Khan jakby trafił w ostatniej rundzie jeszcze kilka razy wygrałby przez nokaut. Ciosy miał dużo mocniejsze niż Maidana. ogólnie bardzo dobra walka

chyba Maidana bo Khan w 11 był bardzo rozbity i na skraju nokautu a w 12 nie walczył uciekał cały czas przed Maidaną i spoglądał na zegar jak by czekał na zbawienie i to Maidana mocniej bił niż Khan....

ps nie pomylili ci się czasem zawodnicy .... :hi:

Opublikowano

no masz racje Maidana bił więcej, ale Khan wypuścił kilka porządnych ciosów. Mozliwe, że moje podejście nie jest do końca obiektywne, bo byłem za Khanem :)

Opublikowano
  • Autor

Mozliwe, że moje podejście nie jest do końca obiektywne, bo byłem za Khanem :)

ja też i naprawdę myślałem że po 1 rundzie ta walka nie potrwa długo a tu okazało się że Maidana ma serce do walki i o mały włos w 11 rundzie nie zakończył walki przez ciężkie K.O........ :hi:

Opublikowano

Maidana serce ma i to mega. Takie walki to ja mogę oglądać, a nie, że nie raz tulą się do siebie bokserzy przez całą walkę jakby mieli się ku sobie :naughty:

Opublikowano

wczoraj w nocy w Anglii była dobra walka :kox:

...nie nazwałbym tego walką,dostał z liścia,przy drzwiach,ale żeby od razu w telewizji,czy na portalach o tym mówili... :gwizdanie: :wink4::tongue4:
Opublikowano
  • Autor

zapowiada się bardzo gorący weekend

Jutro będzie walczył następny pięściarz ze stajni SAUERLANDA kopia Abrahama ...

MARCO HUCK - DENIS LEBIEDIEW O PAS WBO...oraz Powietkin -Nicolai Firtha bardzo jestem ciekaw jak się Powietkin zaprezentuje bo po tej walce jego promotor ma rozmawiać z promotorem Adamka jak by się dogadali byłaby ciekawa walka... :naughty:

Ale dzisiaj w nocy będzie walka ODLANIER SOLIS vs RAY AUSTIN W MIAMI do nich też się Adamek przymierzał ale tam rozdaje karty DON KING a on za Adamkiem nie przepada... :disgust:

A z soboty na niedziele o 1.00 w nocy walka JEAN PASCAL vs BERNARD HOPKINS

... jak dla mnie weekend nie przespanych nocy,dobrze że w poniedziałek na 13.00 do pracy miłego oglądania... :hi:

Opublikowano

Te pierwsze walki beda na jakims polsacie?

Opublikowano

Na Polsat Sport :good:

Opublikowano
  • Autor

Solis wygrał przez dyskwalifikacje i będzie walczył z Witkiem Kliczko ...

Austin po zaliczeniu w 5 rundzie desek nie chciał już walczyć i z boksu zrobiły się zapasy ... :disgust::kwasny:[br]Dopisany: Grudzień 18, 2010, 04:52:12_________________________________________________ Dwie walki i dwa przekręty :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Helmuty to było normalne w walce HUCK - LEBIEDIEW Rusek tą walkę wygrał mam nadzieje że w końcu stację telewizyjne przestana transmitować tych pseudo mistrzów,chciałbym zobaczyć rewanż na neutralnym gruncie ... :hi:

Drugi przekręt PASCAL - HOPKINS wysłali Kata na emeryturę ale wielki szacunek dla Hopkinsa w takim wieku taka kondycja warto było jego walki oglądać :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Wypsiu a widziałeś walkę Powietkina? W takiej formie jak wczoraj to z Adamkiem nie ma szans :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wypsiu a widziałeś walkę Powietkina? W takiej formie jak wczoraj to z Adamkiem nie ma szans :decayed:

Widziałem Sławek tylko nie wiem czy wiesz że chyba od 3 rundy walczył z kontuzją ręki lekarz po walce podejrzewał jakieś zwichnięcie a nawet złamanie i Powietkin walczył jak walczył,ale ogólnie jest za***istym pięściarzem potrafi bardzo mocno bić i równocześnie nie pozwolić aby przeciwnik go rozbijał ... :good: [br]Dopisany: Grudzień 19, 2010, 15:10:49_________________________________________________tutaj piszą że od 5 rundy złamanie nadgarstka

http://www.bokser.org/content/2010/12/19/002635/index.jsp

Był wywiad po walce z trenerem Powietkina i mówił że od 3 rundy Powietkin się skarżył na jakieś ból ręki..

• 2 tygodnie później...