Bieniek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 "Pusty stadion" nic nie da... Od kiedy to nasi pilkarze graja dla nas??Liczy sie tylko kasa i "prestiż" , ze moga grac w reprezentacji.. Przykladem jest Smolarek,ktory nie ma kluby.Dlaczego??JEst slaby a uwaza sie za bog wie kogo i chcialby grac w mega klubie.Kto by nie chcial...ale z czym do ludzi....Krowy pasc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 że nasi siatkarze i siatkarki nie daje tak ciała jest jeszcze piłka ręczna to tak co do sportów drużynowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Przygłupem jest Smolarek, Jakby zrobili by zawody w turlaniu dropsa to nasi piłkarze zajęli by 1 miejsce :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Jaka liga taka reprezentacja i cala pilka... U nas sie poprostu zapomina ze to jest praca i trzeba zapier** grysc trawe za ta kase ktora sie dostaje. Liga beznadziejna, grajkow za granica nie mamy dobrych. Ktos juz nawet wspomnial o Smolarku ... nie moze znalesc klubu dobrego bo jest cienki ityle. Jakby byl dobry to by mial dobry klub - proste. Strzelil dwie bramki Portugali bo sie chlopaki zagapili a my gralismy mecz zycia i na tym sie skonczylo. Bylem na MŚ w Niemczech ogladac blamaz z Ekwadorem, z nadzieja jechaelm na mecz z Niemcami do Klagenfurtu i wynik ten sam ... Leo tez jakims wybitnym trenerem nie jest (ktos napiasl ze nie Dzepetto), bez przesady - tak sie jarali nim wszyscy a jedyny jego dobry wynik to mecze z Portugalia i tyle ... Awansowalismy na Euro grajac padake ... 2 mecze nam wyszly to wszystko . Nie wspominajac o tym ze kadra nigdy nie miala okazji sie zgrac bo co mecz to byla inna 11ka Generalnie jest tak ...jak Polska wygrywa to gra slabo (sa to jakies farty z reguly) jak przegrywa to gra totalna zenade. a PZPN ... no comments :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 U nas sie poprostu zapomina ze to jest praca i trzeba zapier** grysc trawe za ta kase ktora sie dostaje. [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 16:27_________________________________________________a dziś w radio Majewski powiedział że prawdziwy kibic zawsze jest z drużyna i za nią jeździ po całym świecie i dla niego jest bez znaczenia czy drużyna wygrywa czy przegrywa tak się odniósł do akcji "pusty stadion" stwierdził także że ta akcja kibicom się nie uda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Polska reprezentacja czy jest sens jeszcze kibicować.... Nie ma sensu.. Od dawna.. Popieram... http://www.koniecpzpn.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 słyszeliście wypowiedź któregoś z zawodników że "liczą na bonus motywacyjny od Słowenii jeśli wygrają jutro ze Słowacją..." jak nisko można upaść :wallbash: widzę że i młodzieżówce nie idzie http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,Polacy-przegrywaja-zmarnowany-karny,wid,11590946,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 ta wypowiedz to rzekomo kapitana Lewandowskiego... ale nie wiadomo czy ktoś przekręcił ją czy tez rzeczywiscie tak powiedzial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 ..chyba pozostalo przeniesc sie na inna dziedzine sportu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ..chyba pozostalo przeniesc sie na inna dziedzine sportu... ja od kilku lat jestem na siatkówce, a nożną to sporadycznie oglądam z udziałem naszej reprezentacji jeśli już to LM lub inne ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ..chyba pozostalo przeniesc sie na inna dziedzine sportu... Żużel ja od kilku lat jestem na siatkówce tak , bo jesteś kibicem sukcesu taki żarcikKrzyniu Mnie rozpier.dala Polska mentalność , i ta podnieta.... jak szczypiorniści byli w gazie to cała Polska im kibicowała , tak samo siatkówka ,koszykówka, skoki ,wszyscy znają nazwiska, składy, zasady gry ,a jak im nie idzie to sie tyłkiem odwracają i narzekają. :thumbdown: kibice sukcesu :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Jak mało kiedy Mosqalito masz rację Dodam, że ostatni raz przyznałem mu rację w 1953 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Jak mało kiedy Mosqalito masz rację ja zawsze mam racje tylko Ty i reszta społeczeństwa tego nie widzicie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 no to dla mnie zostaje juz tylko LM, Premier League and Primiera Division [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 09:40_________________________________________________tam nie ważne że koleś ma 35 czy 40 lat, ale gra jeszcze na jako takim przyzwoitym poziomie czego nie mozna powiedziec o naszych odpowiednikach w kadrze... przyszłość to młodość, a baza treningowa u nas to dno więc nie ma szans na młodych Rooneyów, Benzem, Ronaldo itp wspomne tu jeszcze ze C.Ronaldo ( pewnie niektórzy go nie lubią bo lalus bo tamto...) ale ja go cenie za jego gre w piłke- reszte rzeczy niekoniecznie i wyszedl z biednej rodziny w portugalskich slamsach, ale zap... od switu do nocy z pilka przy nodze i taki czlowiek cos osiagnie... a nasi przyjda se na trening troche pobiegaja, spoca se grzywki i tak maja kase wiec im to wisi czy wygraja czy przegraja czy zremisuja nawet fartem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 tak , bo jesteś kibicem sukcesu nie tak ! zaczęło się od siatkówki kobiet i to już parę ładnych lat temu, potem moja oglądała siatkówkę panów i tak już zostało,i nie mówię to o reprezentacji bo oglądam też Plus Ligę i PLK i nie liczyły/liczą się sukcesy czy porażki, liczy się dobra zabawa i porządna gra zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 NIE MOGĘ PATRZEĆ NA MARIUSZA "KLOCA" LEWANDOWSKIEGO nie mogę już koorwa też go słuchać.... :doh1: Dlaczego "KLOC" wciąż jeszcze gra w reprezentacji? Ano działa to tak: Mariusza "KLOCA" Lewandowskiego "prowadzi" Pan mający nadzieję jeszcze na Mariuszu zarobić, a ponieważ ten Pan ma jeszcze ogromne znajomości wśród jemu podobnych "leśnych dziadków" siedzących w PZPN, więc kolega koledze pomoże... ręka rękę myje... PZPN to w najprostrzej linii układ samowspierających się ludzi których łączy wspólna praca "działaczy" mających lata świetności w końcówce PRL-u. Ot i taka prawda. Takie zależności są również w polityce i nic się nie zmieni, dopóki gwaranci takich układów ( Tusk, także postkomunistyczne SLD) będą wciąż nas mamić i wygrywać wybory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 nie tak ! wiem chłystku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 i ten cały pzpn jest jak państwo w państwie i nikt mu się do doopy dobrać nie może Koniecpzpn.pl jest przenoszony na wydajniejszy serwer bo: "Przepraszamy, Zainteresowanie akcją KoniecPZPN przerosło nasze oczekiwania! Strona jest przenoszona na bardziej wydajny serwer, który umożliwi szybki dostęp do strony licznej grupie osób." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nigdy nie interesowalem sie pilka nozna (poza jakimis spektakularnymi finalami LM, ME albo MŚ wiec mam w glebokiej doopie caly ten PZPN i Polska Lige oraz Reprezentacje (bez urazy dla Kibicow)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi