fireman tom Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Zabrałem się za wymianę klocków. Częściowo swój problem opisałem tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_pytanie_o_klocki_hamulcowe_firmy_gerling-t95309.0.html Problem dotyczy tego, iż nie znalazłem pasujących klocków do mojego auta. Miały pasować klocki Lucasa GDB1266 URL=http://img376.imageshack.us/i/klocki018z.jpg/][/url] Liniami oznaczone są długości, które się nie zgadzają i podałem o ile są za długie. Tutaj zamieszczam stare klocki hamulcowe i ich wymiary mierzone suwmiarką: Ostatecznie za duże klocki spiłowałem pilnikiem ale męczy mnie to że nie dobrano mi właściwych klocków i chciałbym w przyszłości uniknąć piłowania. Stąd moje pytanie: jakie klocki powinny u mnie być zamontowane. Auto: A4 1.9 TDI 90KM silnik AHU, dokładna data produkcji: 27 wrzesień 1996r.
Dev Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 za przeproszeniem jakas ciota wcisneła Ci nie te klocki co trzeba :wallbash: powinienes dostac klocki TRW z oznaczeniem GDB1044
dudek_lu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Dokładnie....nawet sprawdzałem dzisiaj w katologu w pracy, tyle ze nie TRW. Ale po crrosie wyszły GDB1044 tak jak pisał moj przedmowca.
fireman tom Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 Dzięki chłopaki sprawdzę to.
Dev Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Dzięki chłopaki sprawdzę to. :polew: :polew: :polew: :polew: czemu nie zrobiłes tego wczesniej ??????????????
fireman tom Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 Bo człowiek jest głupi i polega na tych tępakach w sklepie Ale mam nauczkę na przyszłość
Rekomendowane odpowiedzi