Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piekna :good:

jakiej firmy sa to koleczka i jakie maja dokladnie parametry felgi i opony?

przydalaby sie do nich nizsza zawieszka :gwizdanie:

Opublikowano

Gratuluje zakupu ...

Niunia jak marzenie ... :decayed: S4

Jednak mnie nie przekonują te czarne relingi , grafitowe fele,i ciemny grill, no i samo ściemnienie szyb na czarno

Ja bym widział relingi na chrom , fele na srebro lub chrom , grill oryg. S4( rzeczy idealnych się nie poprawia), a szyby lekkie lustra weneckie :decayed:

Ale to moje zdanie, a niunia należy niestety do kolegi, pozdrawiam szczęśliwego posiadacza :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

hejka

opony TOYO Proxes T1R przod 235/35/19 tyl 245/35/19

felgi nie mam pojecia jakiej firmy przywloklem je z usa ale sa dosyc lekkie no i twarde.

zawias bedzie montowany w przeciagu 2 tygodni chyba ze warunki pogodowe sie zmienia to wtedy dopiero na wiosne.

co do relingow, lusterek, felg, i szybek w tym sezonie jeszcze zostaja jak jest w nastepnym pomyslimy:)

pozdro[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 18:07_________________________________________________witam

a wiec co nowego:

swiece rs4

olej Motul 300V

wyciecie katow i srodkowego tlumika ( teraz dopiero zaczela pomrukiwac na duzy plus:) )

coolery seria zostaly umyte

sprzeglo rs4

tarcze zimmerman sport przewody w stal oplocie plyn Motul

program + hamownia MAHA

wyszlo 318.9 HP i 431.1 NM

wymieniane byly takze:

wszystkie filtry

rozrzad

alternator

uszczelki pod deklami zaworowymi

uszczelniacz tyl

podziekowania dla SPORTMILE Adam :good:

pozdrawiam

Opublikowano

Gratki, oby Ci długo i bezawaryjnie służyła :)

Przyjemnego objeżdżania TT, może Lancerów i Evo :polew:

Opublikowano
  • Autor

Heja

No no bedziemy objezdzali, a jak nie damy rady to znow do Adama sie wybiore i dalej bedziemy cos modzic:)

pozdrawiam

Opublikowano

tego grilla bym z niej wyrzucił :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

hejka

grill bedzie na dniach wymieniony na od rs4:)

rowniez zdzieram ta czarno czarna folie z okien i foliuje delikatnie wszystkie szybki no oczywiscie oprocz przedniej.

martwi mnie ten moment obr. ale bede napewno robil cos w tym kierunku moze jakies podpowiedzi? jak nie to jeszcze jedna wizyta w sportmile i bedzie trzeba sie zastanowic nad k04:)

pozdro

Opublikowano

temat przenisiony do projektow.Nie martw sie o niuta , auto ma 270 tys km i wiesz co ........ggggaz Nm jest naprawde odpowiedni i nie przejmuj sie ze jest go nie za duzo , lecz jaki jest jego przebieg. Turbiny i czesc wydechu maja taki kolor ze nigdy nie widzialem aby byla tam taka temperatura jak u ciebie . Dla twojej informacji na serii miales niuta 373 , czyli przybylo ci go 60 . Dla mnie zapierdziela idealnie pali z 4 kol 19 cali :) .... tylko ten zawias przy starcie ogladam latarnie z gory .... :)

aa looknijcie wykresik i spojrz w dolocie 60 st !! COOLER please

74ab3afc.jpg

a dla porownania bez obrazy wykres z jetronika ostatnie strojenie forumowicza ( stefannurek i zaplaciles duuuzo mniej :) )

c62fe6cc.jpg

Opublikowano

mocno wyszlo , momenat fakt niski ale twoje turbiny pewnie juz z lekka zabite, coolery zakladaj zeby nie puchla!!

Opublikowano

Ee w porządku wyszło :) Pewnie i tak czuć różnice z porównaniu z serią.Mnie do tej pory zadowala :decayed: Po samym programie wykresik miałem podobny ale niuta kapke więcej.Nie byłem jeszcze hamować bo zmianie coolerów,odświeżonych turbin itd.Myśle że warto poszukać coolerów od RS4,będzie już pod K04 :decayed: Adaś kiedy można zalecieć na jakąś hamownie? :) Przy okazji mam flaszke za paduche :naughty:

Opublikowano

codziennie :) mozemy sie napic :tongue4: 319 koni to jeden z najlepszych wynikow jakie do tej pory mialem ..... nawet moja miala mniej :(

Opublikowano

To i ja sie pisze na tą wódke, tylko otwórz kiedyś w sobote, :kox:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wozisz się po Lublinie :naughty: Kilka razy Cię widziałem, np. wczoraj na Nadbystrzyckiej koło 22-23? Autko robi robotę :wink4: Wpadaj na jakieś spoty w Lublinie :)

Opublikowano

Bardzo fajna furka :kox: , jedynie ten dyfuzor tylny szkoda ze pomalowany :gwizdanie:

Opublikowano

tablice z przodu bys sobie wyprostowal :tongue4:

Opublikowano

no elegancka eseczka , robi wrażenie :good:

Opublikowano

boooskie autko :kox:

Opublikowano

Z przodu to ori zderzak, pozmieniałeś kratki czy jak? Czy może kupiłeś jakiś inny? :cool1:

Opublikowano

Z przodu to ori zderzak, pozmieniałeś kratki czy jak? Czy może kupiłeś jakiś inny? :cool1:

Zderzak ori, tylko kratki zmienione