Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Moduł komfortowych kierunkowskazów i doświetlenia zakrętu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co jak xenon jest też w halogenie? :naughty:

Opublikowano

Można zrobić na xenonie oczywiście trzeba wyeliminować łagodne załączanie i gaszenie na włącz/wyłącz druga sprawa to ile ten xenon wytrzyma przy tak częstym zapalaniu i gaszeniu.

Opublikowano

Panowie !

montował ktoś już ten wynalazek ? < http://motoallegro.pl/modul-komfortu-kierunkowskazow-1x-3x-i1329093761.html >

działa niby tak samo, no i cena b. przystępna

kto już ma, niech napisze jak sprawuje się ten układ

Opublikowano

Takie coś jest seryjnie w seatach już od wersji 6L i te zegary wyglądają od tego auta. Ciekawe, czy ich pudełko działa tak samo... :mysli:

Opublikowano

Długo myślałem nad takim modułem i jak zdecyduje się inwestować w auto

to na pewno u mnie zawita dobry bajer poprawiający bezpieczeństwo.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

gdzie moge dostać cały zestaw do zamontowania tego właśnie doświetlenia do domu żeby podpiąć pod halogeny jak bede auto zamykał ? bardzo bym prosił o odp naj lepiej na gg 3385363 lub na maila [email protected][br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 14:03_________________________________________________jak kupić ten moduł pisze do tego karbonka i nie odp ma ktoś jakiś inny kontakt do niego ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Karbonek zajmujesz się jeszcze tym tematem??. Odp

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też chciałem się dowiedzieć czy temat jest aktualny?[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 12:21_________________________________________________myślę że nie powinno być kłopotów z montażem w b6 zasada działania przecież taka, jak myślicie chodzi mi o clh i doświetlanie....

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

aktualne???

• 1 rok później...
Opublikowano

temat aktualny może jakieś odświeżenie :naughty:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanie do kolegów, czy montował ktoś ten układ lub podobnie działający w b6 ? Ja zakupiłem sam moduł coming home dokładnie taki:

DOŚWIETLANIE DROGI DO DOMU Z PILOTA AUDI A3 A4 HIT (4023452359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i zastanawiam się czy dobrze rozumuje sposób podłączenia, a mianowicie czy dobrze kombinuje, że muszę podłączyć wyjście z tego przekaźnika do przewodów odpowiednich świateł, które wychodzą z modułu centralnej elektryki (w moim przypadku moduł w wersji high) - rozpiska modułów i wyjść w tym wątku :

http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/

Czy ktoś z was orientuje się, w którym złączu przy słupku A (lewy przód) znajdę impuls masy z centralnego zamka ??

Opis montażu w

b6 zamieszczam w tym wątku: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-modulu-coming-home-ori-319642/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

a dałoby się wpleść w ten moduł nr 3 tj. "full" takie cudo żeby w dzień nie działał living i doświetlanie tylko jedynie kierunki? Rzucam tylko pomysł i myśle że byłoby wtedy więcej chętnych. Za prawa autorskie pomysłu oczywiście zniżka bo jakby wyszło to jestem zainteresowany. :naughty:

Poniżej link do układu:

http://sklep.avt.pl/miniaturowy-wlacznik-zmierzchowy-uklad-zmontowany.html

Dużo roboty z montażem, wielerzeczy w elekt. sam rezam jak xenon dzienne i inne proste rzeczy z małą instrukcją w co się w piąć może bym poradził.

Będę obserwował wątek z zainteresowaniem. :)