michalutp Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Witam założyłem komplet zimówek które dostałem od Niemca razem z autem, na przodzie kayaba tok 2007 jak nowe, i problem jest taki że jak jadę prosto to mi buczą ten koła (słyszlane z przodu) jak lekko skręce to cisza i spokój, jaka może być przyczyna? Pozdrawiam
Azunia Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Praca lamelek, ten typ tak ma i inaczej nie będzie. Zimówki zawsze są głośniejsze.
michalutp Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Ale hałasują przy jeździe na wprost jakby były wyząbkowane, a jak lekko skręcę w lewo cisza, w prawo tak samo jak na wprost. przekładałem koła i to samo.
rikardo Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Ale hałasują przy jeździe na wprost jakby były wyząbkowane, a jak lekko skręcę w lewo cisza, w prawo tak samo jak na wprost. przekładałem koła i to samo. Sprawdzałeś ciśnienie? W przypadku opon zimowych ma być wyższe niż podane na klapce od wlewu.
wojtekce Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 jak pisze Azunia zimowe opony są głośniejsze
boseron Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 moze za nowe jak sie troche przytrą to przestaną zimówki tak mają zwłaszcza w wysokich temperaturach są bardzo miękkie
Rekomendowane odpowiedzi