Grado Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam. Mam czasem tak, że od razu po odpaleniu fury piszczy mi kontrolka ABS lub AirBag lub obie na raz... powiedzcie co z tym zrobić jakie mogą być tego przyczyny... Z góry dzięki, Grado
ic3ek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Vag w reke i posprawdzać błedy. Powinny cos podpowiedzieć.
_Solar_ Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 taśma poduszki może byc uszkodzona oraz kostki od ABS'u moga nie łączyc.Podłącz Vaga pod auto odczytaj błędy.Poszukaj info na forum a jak nie to pytaj
combat Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 od kilku dni mam to samo(bez poduchy) podczas odpalania miga kontrolka abs a na fis-ie pojawia sie kontrolka hamulca+brzeczenie niestety vag nic nie pokazuje:( ma ktos jakas sugestie??
Daimos Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 od kilku dni mam to samo(bez poduchy) podczas odpalania miga kontrolka abs a na fis-ie pojawia sie kontrolka hamulca+brzeczenie niestety vag nic nie pokazuje:( ma ktos jakas sugestie?? proponuje sprawdzić akumulator
ic3ek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 od kilku dni mam to samo(bez poduchy) podczas odpalania miga kontrolka abs a na fis-ie pojawia sie kontrolka hamulca+brzeczenie niestety vag nic nie pokazuje:( ma ktos jakas sugestie?? A ja popierwsze sprawdził bym poziom płynu hamulcowego w zbiorniczku. Bo tego vag nie pokazuje.
Rekomendowane odpowiedzi