sumoss Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam panow czy spotykacie sie gdzies moze w najblizszym czasie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 wszyscy w oslo:kwasny: Nie wszyscy Oslo dla nas to jak wycieczka do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 W stord tez czesto bywam... A co do spotkania w oslo, teraz na weekend jade do PL ale na przyszly cos postaram sie skrecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 wszyscy w oslo:kwasny: Nie wszyscy Oslo dla nas to jak wycieczka do Polski witam w klubie to czyli nie jestem sam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 wszyscy w oslo:kwasny: Nie wszyscy Oslo dla nas to jak wycieczka do Polski witam w klubie to czyli nie jestem sam:decayed: No sam to napewno nie jestes A tak na serio to ja jezdze do Polski wlasnie przez SVG bo wszystko co sie wjazdze z jazda w kierunku Oslo to porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Fajnie, że ktoś jest z okolic SVG może kiedy się ogarnie jakiegoś spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Na weekend pomyśli się o jakimś temacie odnośnie spotów SVG i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ciekawe kto by przyjechal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Na tłumy nie ma co liczyć. Mam nadzieje, że chociaż 5 osób się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ja i moj brat jestesmy z sandnes i mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 No to nie jest źle ja mam do was 20 min jak nie ma ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 A w Bergen jest ktos? Bo jak cos to mozna zrobic zlot u mnie w dziupli, dokladnie po srodku miedzy Stavanger a Bergen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 jest w bergen i to 2 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 W ten weekend wpada do mnie Cwiara, Nowy i Grucha1, ktos ma ochote podjechac, pogadac, moze co wypic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ta teraz mi to mówisz ??trzeba było wcześniej żebym zdążył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 A ile to roboty. Szesc godzinek i jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 No to spotkajmy sie po środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 to pozdrow ich odemnie, jakbys z nimi gdzies krazyl to wpadnijcie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) pzdr od cwiary, my nie mobilni ze wzgledu na ™%Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Ktos cos EU - kontrola w okolicach OSl ?Nie chce zabardzo leciec na jakas stacje nafowska co by mnie nie podpierdzielili do vegvesenetu ze pod maska za duzo miesa jest. Dzieki pany za przypadkowego spota Edytowane 12 Listopada 2014 przez TyBucu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi