mariusz1890 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 A mianowicie mam pytanie dlaczego nie moge zrobic adaptacji czujnika g 85, gdy probuje wejsc w opcje adaptacji to wywala mi komunikat ze trzeba sie skontaktowac z autorem programu ,czy do zrobienia adaptacji musi byc wersja vaga z numerem seryjnym wykupionym w ross tech przepraszam za bledy nie posiadam polskiego systemu windows prosze o odpowiedz...
chudineze Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Bez zarejestrowanej wersji żadnych zmian nie wprowadzisz.
mariusz1890 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 Czy problem jest taki sam w kazdej wersji vag com trzeba wykupic jednak ta licencje
mariusz1890 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Przeszukalem wszedzie i nie znalazlem wersji full vag - com mozliwa jest tylko moim zdanie po zaplaceniu 99 dolarow za serial number na stronie ross tech czy mam racje?
pieckinn Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 polecałbym poszukać vag-com na http://www.google.pl ja swojego vaga miałem ze strony http://www.peb.pl
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Przeszukalem wszedzie i nie znalazlem wersji full vag - com mozliwa jest tylko moim zdanie po zaplaceniu 99 dolarow za serial number na stronie ross tech czy mam racje? pogadaj z jakimiś kolegą z forum a na pewno prześle Ci na PW lub e-maila taką FULL WERSJĘ. Lub podaj e-mail to dostaniesz na MIKOŁAJA ode mnie
domjenick Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Lub podaj e-mail to dostaniesz na MIKOŁAJA ode mnie albo ode mnie
domjenick Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ...a jak autor byl grzeczny-bonusa dostanie w pakiecie...
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jakiego bonusa ? Powiedz ze jeszcze ETKĘ by dostał ?
domjenick Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jakiego bonusa ? Powiedz ze jeszcze ETKĘ by dostał ? wszystko zalezy od tego,na jakim oprogramowaniu lata laptopik...
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jakiego bonusa ? Powiedz ze jeszcze ETKĘ by dostał ? wszystko zalezy od tego,na jakim oprogramowaniu lata laptopik... A masz na XP ?
domjenick Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 A masz na XP ? :naughty: mam autodate i VWtool na XP,etke tez mam,ale na viscie nie moge jej odpalic,bo rozdzielczosc obrazu musze zmieniac ,a to jest nie praktyczne-korzystam z vagcat.com
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja też korzystam z vagcat.com , mam jeszcze VAG 311 i 409 (oczywiście full) Ale przydała by się ETKA
edi_nt Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja też korzystam z vagcat.com , mam jeszcze VAG 311 i 409 (oczywiście full) Ale przydała by się ETKA mam etkę, tylko jak to wysłać jak to ma 2GB...
domjenick Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja też korzystam z vagcat.com , mam jeszcze VAG 311 i 409 (oczywiście full) Ale przydała by się ETKA mam etkę, tylko jak to wysłać jak to ma 2GB... jak skompresujesz do RAR,to ile to bedzie mialo?
domjenick Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 to i tak mailem nie pojdzie-trzeba dzielic
edi_nt Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 to i tak mailem nie pojdzie-trzeba dzielic a najprościej jakbyście mieli konto na torrentach. Tam można etke ściągnąć...
Rekomendowane odpowiedzi