wosiu007 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Na początku 2008 roku "zachorowałem" na audi a4 po 2 lifcie. Postanowiłem więc je kupić. Autko przywiezione z Niemiec w czerwcu 2008 roku, dosyć długo szukane przez znajomego mechanika, który mieszka tam na stałe. Z rąk prywatnych nie od handlarzy Silnik no cóż 1,6 100 KM. :gwizdanie: Wyposażenie: Climatronik 2 x elektryczne szyby (domykane z pilota) Centralny zamek Wspomaganie kierownicy El. i podgrzewane lusterka 4 x poduchy ABS Alufelgi 16 cali 205/55 - Audi Radio Concert I Plus + 6 głośników Zawieszenie 1BE (dziś to odkryłem) i to co w każdym Audi a4 Jak dotąd wymieniłem: -2 wahacze -rozrząd -płyny, filtry itp. -tarcze przód i tył -klocki przód i tył -łożyska tył W planach: -przyciemnić szyby -ładna 18" felga najlepiej z RS4 -podłokietnik przód -xenon -fotele kubełkowe przód -końcówka tłumika -duże prawe lusterko FOTKI
valokuvaaja Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Kolorek jak moj i plany na przyszlosc obiecujace. Do listy modow dodalbym nizszy zawias, zwlaszcza ze planujesz felgi 18''. Na prawde ladna furka
Tony Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Piękny kolor Chętnie zobaczył bym środek jeszcze.
wosiu007 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 środek standard, jutro strzele fotki dzięki za miłe opinie
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 swietny kolor nie to co silnik :gwizdanie:
wosiu007 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 nie to co silnik gwizdanie ktoś kiedyś powiedział, że nie można mieć wszystkiego :gwizdanie: czy coś...
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 nie to co silnik gwizdanie ktoś kiedyś powiedział, że nie można mieć wszystkiego :gwizdanie: czy coś... potwierdzam bo w moim wypadku tez tak jest :gwizdanie:
Michał Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 gdyby miało 1.9tdi powiedziałbym że jest lepsze od mojego... a tak jest tylko ładne :decayed: dobry kierunek modów pochwal się jeszcze wnętrzem
Skyliner89 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Bardzo ładny kolor . Ciekawe wyposażenie. Widać, że zadbana . Nawet przy moich 125KM przy ruszaniu czuć tą mase. Bo Audi wcale nie jest lekkim samochodem. A 1.6 do takiego samochodu to za mało. Mój poprzedni samochód dopiero zapierdzielał , ale przy tym dużo palił...
Nizin5 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no 1.6 w benzynce to mało na a4.. ale cóż, jak juz pisali koledzy wszystkeigo nie moza miec. fajne masz te 16stki jakie masz tam opony i w jakim stanie :> nie chcesz sie zamienic? ja mam 17stke BBS audi oryginał z dunlopami 225/45 2 sztuki 5-6mm 2 sztuki 3-4mm 2007rok a chce zrobic zamiane z dopłata jakby ktos miał lipe opony własnie na takie fele jak ty masz bo choruje na nie od dawna
Gość Mr. Axe Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Milicyjny granat furka konkretna a kolorek zaje@#$y
wosiu007 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 jakie masz tam opony i w jakim stanie 205/55R16 BRIDGESTONE TURANZA ER300 ok 4mm bieżnika więc za niedługo trzeba pomyśleć o nowych. :gwizdanie: felgi narazie nie na sprzedaż ale w przyszłości... zobaczmy [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 19:39_________________________________________________dziś zauważyłem na nalepce w bagażniku symbol 1BE czy to oznacza że mam sportowe zawieszenie?
wosiu007 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 o rzesz kurcze szok a właśnei się kiedyś zastanawiałem z kumplem czemu moja trochę niżej stoi o ile jest to zawieszenie niższe od standardowego ?
Lipekk Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Moja poprzednia A4 miała standardowe, a obecna A4 ma 1BE i czuć, że autko jest sztywniejsze, twardsze i "fajniej" wchodzi w zakręty... Co do auta kolegi, to fajne i wygląda na zadbane auto, co do silnika, to już zostało napisane.... wszystkiego nie można mieć pzdr!
PiterA4 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 fajny i kolorek super grtulejszon i powodzenia w modach
pablo_ua4 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 taki kolorek mi sie marzył właśnie no ale cóż nie można mieć wszystkiego :> daj jeszcze zdjęcia środka szerokości
Rekomendowane odpowiedzi