Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] moja silver niunia ;) B5 TDI 00r - nowe zmiany - str. 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypada przedstawić swoje wozidełko ;)

Przygode z Audi zacząłem od 80-tki B4. Była jedna, potem 2 lata druga. Następnie krótka przygoda z Hyundaiem Sonatą 3.3 V6 06r, ale to jednak nie to i musiało paść na Audi ;)

W sumie długo nie szukałem bo 2 dni po sprzedaży Sonatki pojawiło sie ogłoszenie mojej niuni, oględziny wzrokowe, później mierniczek lakieru, na końcu mechanik z pełną diagnostyka i jedna decyzja - brać :)

Autko do końca serwisowane w ASO, można powiedzieć że 100% bezwypadek (jedyna przygoda miała miejsce w niemczech - wymieniana szyba przednia i lakierowana maska - ale wszystko robione w ASO także spoko ;)

Rocznik 2000, przebieg to oryginalne 248tyś km. Gdyby ktoś cofnął na 100tyś km to po stanie był bym skłonny uwierzyć że tyle ma :gwizdanie:

Wyposażenie raczej podstawa (4 jaśki, klimatronic, el szyby przód itd) ale raczej szukałem auta idealnego technicznie i wizualnie niż super wypasionego. Silniczek wiadomo, TDI AVG 110KM :)

Póki co w aucie wymieniłem wszystkie filtry, oleje, rozrządzik, 3 wahacze, końcówke i po wszystkim geometria ;) Z rzeczy innych niż mechaniczne to zakupione radyjko Concerta z ori zmieniarką.

W planach oczywiście korekta programu (narazie sam chip, pozniej pewnie turbinki, wtryski itd... ;) ), xenoniki i jakieś 16-steczki na lato.

Kilka fociszy:

audi1f.th.jpgaudi2s.th.jpgaudi3w.th.jpgaudi4y.th.jpgaudi5j.th.jpgaudi6or.th.jpg

Opublikowano

ladne sreberko i z ladnym serduszkiem :good:

Opublikowano

a kierownicy bys zmieniac nie chciał na 3-ramienna?

Opublikowano
  • Autor

a kierownicy bys zmieniac nie chciał na 3-ramienna?

never ;) nie podobają mi się 3-ramienne. ta jest idealna :naughty:

Opublikowano

łądna seria......

musisz ją koniecznie sćipować :decayed:, fele 16??? a czemu nie 17 albo i 18.

a no i xenon musi być....czekamy na mody :kox:

Opublikowano
  • Autor

fele 16??? a czemu nie 17 albo i 18.

za dużo jeżdze żeby uważać na 17-stki... Jeździłem ojca Vectrą na 17-stkach i nikt mi nie powie ze rozmiar koła nie ma wpływu na komfort...

druga sprawa to to, że przy 17-stce, żeby to jakoś wyglądało to musi być chociaż lekka gleba, a to to wogóle odpada w moim przypadku :wink4:

Opublikowano

druga sprawa to to, że przy 17-stce, żeby to jakoś wyglądało to musi być chociaż lekka gleba, a to to wogóle odpada w moim przypadku :wink4:

spox :good:

tylko proponowałem :cool1:

Opublikowano

Super autko, gratuluje zakupu tez takiej szukam moze kiedyś znajde :gwizdanie:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dziś postanowiłem odwiedzić hamownie żeby zweryfikać co tam niunia ma w motorowni :tongue4:

pojechałm do Rob-a do Tune-Up i efekt wiecej niż zadowalający :)

120KM i 250 Nm :cool1:

mechanik Roba stwierdził że nie często AVG mają aż takie gifty :) dobra baza pod dalsze mody :kox:

wykresmojaa4.th.jpg

Opublikowano

Moja seria miala identyczne osiagi. [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 19:07_________________________________________________

mechanik Roba stwierdził że nie często AVG mają aż takie gifty :) dobra baza pod dalsze mody :kox:

wykresmojaa4.th.jpg

z tegoco mi wiadomo to wiekszosc AFN/AVG ma takie bonusy:)

Opublikowano
z tegoco mi wiadomo to wiekszosc AFN/AVG ma takie bonusy:)

też mi się tak wydaje :wink4: wystarczy przejrzeć dział "Wykresy po modyfikacjach, projekty modyfikowanych aut"

niemniej furka fajna :good: prawie jak moja :>

Opublikowano

Z tymi bonusami to macie zajebi*** :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: teraz tylko jakis dobry programik i światla są twoje :decayed:

Bardzo fajna `niunia` :wink4:

Opublikowano
  • Autor

teraz tylko jakis dobry programik i światla są twoje

naturalnie że programik w planach... :cool1:

mam nadzieje że w najbliższej przyszłości :wink4:

Opublikowano

spoko furka :> srebrna w sedanie robi preestiż. jakieś kułeczka ładne i tak jak chłopaki piszą programij i bedzie miód malina. pozdrawiam :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

no i po programie :) jakiś miesiąc temu zrobiłem programik w niuni. Efekty? prawie 140KM i 310Nm :hi: jak na seryjne graty chyba nie jest zle ;) na dniach zagości nadkole od S4, a pozniej to juz zabawa... ;) wtryski, turbulum, IC-ek itd itd... :kox:

wykresa4pomodziedobrypa.th.jpg

Opublikowano

no tera to w końcu kula się :)

Opublikowano
  • Autor

no nie powiem, zaczelo to jechac :wink4:

Opublikowano

Ja po pół roku stwierdziłem ze juz nie jedzie :polew: :polew: ciekawe kiedy u ciebie taki grymas sie pojawi, to taki syndrom "braku mocy" po pewnym czasie :naughty:

Opublikowano

Ja po pół roku stwierdziłem ze juz nie jedzie :polew: :polew: ciekawe kiedy u ciebie taki grymas sie pojawi, to taki syndrom "braku mocy" po pewnym czasie :naughty:

Kowi ma racje, tak będzie, wiem ze swojego doświadczenia :gwizdanie:

lepiej szybko zbieraj graty zanim choroba braku mocy Cie dopadnie :wink4:

Opublikowano

ładny moment wyskoczył :) mam nadzieje ze moja padlina po programie pokaze tyle samo ;)