Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Butelkowy A4 Avant 1,9TDI 131KM Powoli do przodu... [OBSZYTE GRATY]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No i po katalizatorze. Turbina świszczy jak ta lala :kox: :gwizdanie:

EDIT!

Wpadły krateczki podświetlane :evil::kox:

mg0213.png

mg0212.png

mg0207.png

Przy okazji widać jak świecą nowe żaróweczki - Philips Blue Vision Ultra. W porównaniu z poprzednimi, najzwyklejszymi świeczkami jest pogrom. Jestem bardzo zadowolony :notworthy:

Opublikowano

jest super :good:

Opublikowano

Jest pięknie kolego :th: :drinks:

Opublikowano

jak bose?

Opublikowano

nie ma jak podświetlenie w czerwieni w audi ;) chyba najwiekszy plus tej nielichej marki....

ta zmieniarka ? za ile kupiles moze byc PW ? wczesniej sie tymi transmiterami bawiles? Bo piszesz ze taka rożnica itp to ciekaw opini użytkownika ;) ajj gdyby nie problem z $ to bym kupowal tez zmienarke DMC z ebaya ale sie wstrzymac musze a słuchanie radia sie znudzilo juz ;]

Gdzie wywales kata ? kupiles jakas przedluzke i sprzedales czy wywaliles srodek ? spalanie nie sokczylo ?;) sory ze tak pytam ale duzo czytam tu a wiekszosc to wiadomosci typu a tata marcina powiedzial... ;P

Pozdro i szerokosci

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jak bose?

Może uda mi się wiązkę wymienić na przedliftową, czekam na odpowiedź. Jak nie to któregoś dnia będę musiał przysiąść i poprzerabiać swoją...

nie ma jak podświetlenie w czerwieni w audi ;) chyba najwiekszy plus tej nielichej marki....

ta zmieniarka ? za ile kupiles moze byc PW ? wczesniej sie tymi transmiterami bawiles? Bo piszesz ze taka rożnica itp to ciekaw opini użytkownika ;) ajj gdyby nie problem z $ to bym kupowal tez zmienarke DMC z ebaya ale sie wstrzymac musze a słuchanie radia sie znudzilo juz ;]

Gdzie wywales kata ? kupiles jakas przedluzke i sprzedales czy wywaliles srodek ? spalanie nie sokczylo ?;) sory ze tak pytam ale duzo czytam tu a wiekszosc to wiadomosci typu a tata marcina powiedzial... ;P

Pozdro i szerokosci

Kat wywalany tutaj:

http://www.tlumiki.bydgoszcz.pl/index.html

Polecam. Turbina ładnie gwiżdże. Zamiast kata jest wspawana rurka, kat został w rozliczeniu. Spalanie się nie zmieniło...

EDIT!

Dzisiaj wpadły silikonowe przewody podciśnienia i łączniki dolotu. Syczenie podczas przyspieszania zniknęło i fura znowu wigoru nabrał ;)

20110615031.jpg

20110615032.jpg

20110615033.jpg

20110615034.jpg

20110615035.jpg

20110615037.jpg

EDIT!!

BOSE już w aucie. Gra świetnie. Zdjęć nie będzie, bo co tu focić :polew:

Opublikowano

i jak przekodowales radio? na stole czy podlaczyles dodatkowy kabelek?

Opublikowano

ładna Audiczka SZACZUNEK KOLEGO

Opublikowano
  • Autor

Na stole przekodowałem, później wrzucę zdjęcia jak to wyglądało :polew:

Przy okazji montażu BOSE pociągnąłem K-Bus'a do radia, przed chwilą próbowałem i łączy się już bez problemu :good:

Opublikowano

Na stole przekodowałem, później wrzucę zdjęcia jak to wyglądało :polew:

Przy okazji montażu BOSE pociągnąłem K-Bus'a do radia, przed chwilą próbowałem i łączy się już bez problemu :good:

ja go odrazu podepne do kostki, i tak wszystko bedzie na wierzchu...

Opublikowano

n18 masz wywalony?? bo widze ze nie masz wezyka do EGR.Jak te 131 sie zbiera?? ile vmax.Ladna furka.Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

n18 masz wywalony?? bo widze ze nie masz wezyka do EGR.Jak te 131 sie zbiera?? ile vmax.Ladna furka.Pozdrawiam

Najzwyczajniej niepodłączony ;) A jak się zbiera... Ciężko powiedzieć. Generalnie wystarczająco, dość elastycznie. Pozwala na w miarę szybkie i bezpieczne wyprzedzanie. Nie mogę narzekać. Aczkolwiek smaczek na większą moc jest. Co do V-Max - 2 razy udało mi się licznik zamknąć, raz jeszcze na szwabskiej autobahnie i na A1 na Gdańsk. Oczywiście końcówkę się męczył...

EDIT!

Fotka BOSE :polew:

20110619043.jpg

Opublikowano

A ja mam pytanie z innej beczki, Jak auto z chipem ABT Ci sie spisuje? Robiłeś pomiar na hamowni?

W zasadzie nikt nie wypowiada się na temat ECU by ABT a wkrótce moje AJM dostanie ECU z ABT...

Opublikowano
  • Autor

A ja mam pytanie z innej beczki, Jak auto z chipem ABT Ci sie spisuje? Robiłeś pomiar na hamowni?

W zasadzie nikt nie wypowiada się na temat ECU by ABT a wkrótce moje AJM dostanie ECU z ABT...

Hamowane nie było póki co. Mam jednak pewne porównanie, ponieważ mama z siostrą jeżdżą Octavią, 1.9TDI 110KM i przy przesiadce z jednego do drugiego czuć różnicę. Audi jest zdecydowanie żwawsze, lepiej reaguje na gaz. Z autem żadnych problemów nie mam. Pracuje równo, i w miarę kulturalnie (jak na diesla). Jedynie jak od Niemca kupiłem do łapał notlaufy, ale kilka "butów" załatwiło sprawę. Od tamtej pory (nie licząc ostatniej nieszczelności w dolocie - pęknięty gumowy łącznik) auto ładnie śmiga.

Opublikowano

dzięki kolego, ładne auto :) a mody oczywiście na duuży plus! :good:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze długa droga przede mną :gwizdanie:

Opublikowano

...ale ładnie Ci z modami idzie :good:

Wciąż zbieram się, by nawiedzić Cię w garage ale czasu wciąż brak :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Spoko spoko, garaż jeszcze trochę postoi ;P Nawet ostatnio trochę tam ogarnąłem. Ja do końca tygodnia zawalony jestem - System Eliminacji Studentów Już Aktywny. Ale od soboty możesz wpadać o każdej porze dnia i nocy :P

Opublikowano

U mnie w tym tygodniu montaż zawieszenia potem szykowanie się do urlopu :cool1: Po powrocie powinniśmy coś podziałać :travolta:

Opublikowano

Spoko spoko, garaż jeszcze trochę postoi ;P Nawet ostatnio trochę tam ogarnąłem. Ja do końca tygodnia zawalony jestem - System Eliminacji Studentów Już Aktywny. Ale od soboty możesz wpadać o każdej porze dnia i nocy :P

ale od soboty po godzinie 9 :decayed: swoją drogą co za kur*a debil na studiach stacjonarnych robi egzamin w soboty?! :wallbash: a autko bardzo ładne, obadamy i posłuchamy BOSE na żywo :naughty: