GILI Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 2:0 dwa miesiące temu nikt mi nie chciał uwierzyć,że Inter wygra LM
GILI Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 komentator,stwierdził,że zrobił,go jak dzieciaka na plaży w Pucku
Kolkov Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Bayern zamiast spiąć poślady i wyjść z jakąś kontrą, to się brandzlują jak trampkarze generalnie dynda mi to kto wygra, bo Inter nigdy nie był mi bliski, a Bayernu nie lubię od dziecka
Dibo Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Mecz zbliża się do końca i pozostaje pogratulować Interowi. Ale już za rok... Glory Glory Man United
Skyliner89 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 a w sezonie 2011/2012 Juve z wielki hukiem powróci do LM
GILI Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Gdzie jest teraz Fazy i to jego 2:1 dla Bayernu
Gość mmcv Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Mecz zbliża się do końca i pozostaje pogratulować Interowi. Ale już za rok... Glory Glory Man United Jak Barca zrobi jeszcze dwa madre transfery (pomocnik na zmiane dla Iniesty - nie Fabregas, i zmiennik Alvesa) to prorokuje im powrot na szczyt Europy , no chyba ze Mou z Realem cos osiagnie bo tam sie znow szykuja HITY transferowe :polew:
Skyliner89 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 3 min i wielka feta w Mediolanie :> i zapewnione 4 miejsca od góry w LM .
David Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 a w sezonie 2011/2012 Juve z wielki hukiem powróci do LM oby oby inter wygral zasluzenie nie lubie Interu ale dzis liczyla sie Serie A oraz Wlochy choc w skladzie Interu zadnego wlocha wloska druzyna tylko z nazwy....sami najemnicy :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Wy tu pierdu, pierdu, a u mnie pod domem biegają jakieś pijaczury i wykrzykują dziwne hasłą... :decayed:
Gość mmcv Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 obrona interu nie do przejscia... ten sam mecz ogladalismy ??? :gwizdanie: wydawalo mi sie ze Inter mial duuuuuuuuuzo szczescia momentami , bo Robben ta ich obrone momentami wpojedynke motal . Inter mial chyba nawet mniej okazji do zdobycia bramki i tylko beznadziejna obrona Bayernu sprawila ze im sie udalo . Nie robcie z Interu druzyny kosmicznej, bo teraz Mou odchodzi i zobaczymy jak daleko bez dokladnej taktyki Inter zajdzie w przyszlym sezonie .
krzyniek Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 obrona interu nie do przejscia... ten sam mecz ogladalismy ??? :gwizdanie: wydawalo mi sie ze Inter mial duuuuuuuuuzo szczescia momentami , bo Robben ta ich obrone momentami wpojedynke motal . Inter mial chyba nawet mniej okazji do zdobycia bramki i tylko beznadziejna obrona Bayernu sprawila ze im sie udalo . Nie robcie z Interu druzyny kosmicznej, bo teraz Mou odchodzi i zobaczymy jak daleko bez dokladnej taktyki Inter zajdzie w przyszlym sezonie . nie wydawało Ci się tylko tak było mieli więcej szczęścia i wygrali :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 07:21_________________________________________________a właśnie koleś zadzwonił do rmf i się podniecał wygraną Interu i powiedział że Inter jest najlepszy z zespołów LM - sorry ale chyba on nie ma pojęcia o piłce nożnej
swiezak84 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 obrona interu nie do przejscia... ten sam mecz ogladalismy ??? :gwizdanie: wydawalo mi sie ze Inter mial duuuuuuuuuzo szczescia momentami , bo Robben ta ich obrone momentami wpojedynke motal . Inter mial chyba nawet mniej okazji do zdobycia bramki i tylko beznadziejna obrona Bayernu sprawila ze im sie udalo . Nie robcie z Interu druzyny kosmicznej, bo teraz Mou odchodzi i zobaczymy jak daleko bez dokladnej taktyki Inter zajdzie w przyszlym sezonie . nie wiem, moze ogladales jakis inny nie mowie ze inter jest super ekstra. mieli mniej sposobnosci do strzelenia bramki bo tylko z kontry mieli akcje. co nie zmienia faktu ze pomimo 70% posiadania pilki bayern mial ze 2 akcje na gola, a tak to kopanina w srodku boiska
Gość DiM Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 gdyby nie ten cholerny wulkan LM wygrała by Barca,
Rekomendowane odpowiedzi