jejkus Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam, mam pytanie otóż nie mogę zidentyfikować co to może być panel z trzema przyciskami zamontowany w osłonie przeciwsłonecznej kierowcy przyciski oznaczone rzymskimi cyferkami, są tam 3 przyciski posiada ktoś coś podobnego i co to jest
Cuber Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Te przyciski to raczej nie będą ORI :gwizdanie: Najlepiej wrzuć fotke co to jest dokładnie
perlacco Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 ...albo są to programowalne przyciski do zdalnego otwierania bram / drzwi garażowych... :gwizdanie:
Młody Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Przyciski masz oryginalne i są do sterowania bram tak jak pisze kolega perlacco
Aydaho Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 dokładnie - w PL nie działa i zwykle mają to USAki
Cuber Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgadza sie źle skojarzyłem OCB :embarrassed: to sa przyciski od sterowania radiowowego otwieraniem bram garazowych
Rekomendowane odpowiedzi