Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Czarny mat czy połysk?

.  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. .

• Czarny Połysk
    • Tylko polerka
    • Czarny połysk z chromowaną obwódką
    • .
    • .
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja bym pomalował na grafitowy połysk!

Opublikowano

oooo Michał wielkie dzięki :notworthy:

teraz już wiem że czarny mat na pewno odpada... :mysli:

potrafiłbyś zrobić je w czarnym połysku lub graficie :cool1::good:

Opublikowano

Aleś wymagający... :tongue4:

P.S. Ja stawiam dalej na połysk. :good:

Opublikowano

Połysk !!!

Ewentualnie możesz zrobić chromowany rancik - taki cienki paseczek dookoła.

Widziałem coś takiego na Leonie, ale białym.

Tak jak masz teraz lub chrom, to jest już strasznie oklepane, więc nie ma sensu zmieniać.

Idź na całość. Idź na całość. Idź na całość !!! :decayed:

Opublikowano
Aleś wymagający... :tongue4:

:polew:

teraz już wiem że czarny mat na pewno odpada... :mysli:

też mi się nie widzi, wygląda jakby nadkole było puste, czarne felgi dobrze wyglądają przy jasnych lakierach, takie moje zdanie, warunek - muszą być duże :gwizdanie:

pożyjom, uwidim :decayed:

Opublikowano

ok Michał to liczę na Ciebie :decayed:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 20:27_________________________________________________edmondo to nie jest felga do rantu wydaje mi się :mysli:

letnia będzie 19' z rantem :decayed:

Opublikowano

Wiem. To nie będzie rant ino wąski paseczek kolorystyczny.

Poszperam potem i może znajdę tego Leona, to zobaczysz osokaman.[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 20:31_________________________________________________ingo4.jpg

To nie dokładnie to o ci mi chodziło, ale mniej więcej ...

Wiadomo, że na białym wygląda lepiej, ale na Twoim też możę być dobrze.[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 20:40_________________________________________________Może michał wymodzi też Ci coś takiego :naughty:

Opublikowano

ten pasek jak by tak ze 2cm miał to mogło by być kox :naughty: i do tego jeszcze w polerce środki tych felg a wierzchnie czarny połysk :kox: zaczynam mieć wizję... Polać Michałowi! :decayed:

Opublikowano

maluj na bialo

w zg jezdzi passat na bialych 19" takich i jest kozak

Opublikowano

a moze do ankiety dodac "sprzedac felgi" :cool1:

Opublikowano

na biało? :shocked:

Nowak podeślij jakieś foto jak to wygląda bo nie potrafię sobie tego zbytnio wyobrazić :cool1:

pasowało by mi to w ogóle do czegokolwiek w mojej koncepcji? :mysli:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 21:20_________________________________________________A-rek to w grę nie wchodzi... :naughty:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 21:21_________________________________________________

gdyby nie brewki i tylne lampy to eSa kozak :slina:

a felga tu dobrze wygląda :mysli:

Opublikowano
Nowak podeślij jakieś foto jak to wygląda bo nie potrafię sobie tego zbytnio wyobrazić

pasowało by mi to w ogóle do czegokolwiek w mojej koncepcji?

jakbys mial czarne auto to mogloby to pasowac ale do granatowego raczej nie

Opublikowano

a felga tu dobrze wygląda :mysli:

tylko dlatego, że świeżo po myciu :naughty: zostaw jak jest... polerka na zimę chyba nie ma synsu :wink4:

Opublikowano

Też mi się wydaje, że do Twojego koloru biały nie będzie się dobrze komponował ale ta fela z rantem... :gwizdanie: :good:

Opublikowano

Piechol tu nie chodzi o to czy ma sens czy nie ale felgi są w coraz to gorszym stanie i potrzebują świeżego oddechu :wink4: przy okazji myślałem by jakoś je proszkowo przemalować :mysli:

Opublikowano

Do Twojego koloru to polerka :wink4:

Czerń będzie ni jak więc lepiej jest jak jest :good:

Biało...do czarnego auta, czerwonego ..na innym kolorze to już nie bardzo :decayed:

Opublikowano

Piechol tu nie chodzi o to czy ma sens czy nie ale felgi są w coraz to gorszym stanie i potrzebują świeżego oddechu :wink4: przy okazji myślałem by jakoś je proszkowo przemalować :mysli:

ale mi chodzi o to, że zarówno czarny połysk, mat czy tam polerka żeby wyglądały fajnie muszą być czyste :wink4: a w zimę z tym trudno, więc ja bym zostawił zwykły lakier (odnowiony skoro jest zniszczony) i tyle :hi: