bronson Opublikowano 15 Czerwca 2006 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Hello jako że obiecałem w NEWBIE to wrzucam fotki.. trochę ciemno było.. jutro zrobię jeszcze kilka i dorzucę... Ogólnie A4 Avant 1,9 TDi 110KM 1997r. - klimatronik, webasto, oryginalne audio, stan oryginalny bez szczypty tuningu...
baskecior Opublikowano 15 Czerwca 2006 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witamy bliźniaczkę (bez gekona co prawda). Śliiczna niunia. Dbaj o traktorka jak nalezy. :mrgreen: Zazdroszczę Ci webasto :twisted:
bronson Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witamy bliźniaczkę (bez gekona co prawda). Śliiczna niunia. Dbaj o traktorka jak nalezy. sie wie.... wymieniłem górny tylny wachacz z prawj strony i to wszystko co było do zrobienia w aucie z przodu po przejechaniu 155 tys. ( no rozrząd po kupnie ma się rozumieć też) z tyłu amorki zaczynają mi syczeć... i olej razem z filtrami oleju paliwa i powietrza wymienie w najbliższym czasie... Zazdroszczę Ci webasto hehe... ale kompa nie mam a bardzo chciałbym... nie wiem czy tylko wystarczy zmienic licznik..... no i nie quatro...
Gość zdeniu Opublikowano 15 Czerwca 2006 Opublikowano 15 Czerwca 2006 i kolejny TeDeŁi w avancie :mrgreen: witaj a gdzie masz relingi :?:
bronson Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2006 a gdzie masz relingi :?: zaj***li dresiarze, hehe a tak na poważnie nie było, niemiec który był pierwszym właścicielem autka mówił że oryginalnie nie było.. fajnie nie???
wojtas-audi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Fajne autko, szkoda ze nie ma relingów - myslisz nad nimi ?? i Webasto, to tez masz limited edition jak Murzyn :mrgreen:
bronson Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2006 Fajne autko, szkoda ze nie ma relingów - myslisz nad nimi ?? musialbym sie rozejrzec... a wiesz jak jest z mocowaniem... bo nie widze miejsca na dachu do montarzu relingów.. jedynie we wnękach dzwi miejsca gdzie mozna bagażnik dachowy montować
Hugo Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Fajne autko, szkoda ze nie ma relingów - myslisz nad nimi ?? musialbym sie rozejrzec... a wiesz jak jest z mocowaniem... bo nie widze miejsca na dachu do montarzu relingów.. jedynie we wnękach dzwi miejsca gdzie mozna bagażnik dachowy montować Trzeba podusfitke sciągać i robić dziurki w dachu
Krzychu88 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wystarczylo by ja dobrze odchylic bez zdejmowania, furka super, aluski jakies wloz
piurko Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 i znowu srebrny avancik w klubie O to chodzi panie o to chodzi :mrgreen: A ile sztuk avancików liczy nasza stajnia :?: Nie umiałem zliczyć , może ktoś wie :?:
bronson Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2006 jak obiecałem więcej fotek...
eller Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 piekna piekna,podzielam opinie wojtasa,wsadz relingi ach te webasto...tylko pozazdroscic :mrgreen:
bronson Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2006 wsadz relingi musze pojeździć poszukać, ew. na allegro popatrzec, tylko że jak bym montował to chyba tylko chromowane.. ciekawe tylko czy pod podsufitówką są miejsca przygotowane do montażu...
Szewczenko7 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autko fajne zadbane relingi chrom tez beda pasowac i wyglad gwarantowany bedzie :mrgreen:
Krzychu88 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 musze pojeździć poszukać, ew. na allegro popatrzec, tylko że jak bym montował to chyba tylko chromowane.. ciekawe tylko czy pod podsufitówką są miejsca przygotowane do montażu... miejsca raczej sa oznaczone ale jak przylozysz reling do dachu to bedziesz wiedzial mniej wiecej gdzie szukac :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 musisz niestety dziury w dachu zrobic zdjąłes oslone na silniku do fotek czy jej nie masz?? mam cos dla ciebie http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=110462570
bronson Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2006 zdjąłes oslone na silniku do fotek czy jej nie masz?? zdjąłem i jak odkręcałem to się ta gumowo-metalowa przejściówka ukręciła... aktualnie szukam nowej (osłona jest cała) mam cos dla ciebiehttp://moto.allegro.pl/sh...?item=110462570 widziałem widziałem... za połowę ceny to bym pewnie i wziął.. ale musze trochę z dołka wyjść finansowego... po zakupie auta i koniecznych przy nim robotach
spanky Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 ładniutka ... P.S i tez bez relingów ....
Rekomendowane odpowiedzi