Rogass Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zmiany które zostały poczynione to: - przedni zderzak od S4 - grill od S4 - listwy drzwiowe S4 - dokładka tylnego zderzaka od s-line - felgi 18'' s-line - turbo od BRD - FMIC - Soft - wyrzucony EGR - wycieraczki areo - wywalony KAT Do zrobienia pozostało: - hamulce 320mm - wydech - szybki - wymiana wszystkich amorów na Bilstein B6 - wewnętrzne listwy srebrne aluminiowe od s-line - korekta softu - bi-xenon - lotka na klapę od s-line - stabilizatory przód i tył od RS4
wrclaguna Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Mody zrobione niezly wykresik :gwizdanie: plany tez ... taj trzymaj :> -jaki chcesz wydech zrobic ....fajnie by bylo zderzak tylni od S4 i uklad z podwojnym wydechem
Rogass Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Wydech chce 2,5 cala a zderzak zostawiam ten bo mi się podoba
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no 5 + ale te dokladki na drzwi to pomalował bym :-)
wrclaguna Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no 5 + ale te dokladki na drzwi to pomalował bym :-) to juz lepiej pomalowac tylna listwe bagaznika tak jak ma chyba Flyer
Rogass Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 no 5 + ale te dokladki na drzwi to pomalował bym :-) myślałem nad tym ale ze względu na to że są wystające te listwy i trochę gumowate to szybko by z nich lakier odpryskiwał i nie ciekawie by to wyglądało
retrikal Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 super furacz mody wykonane jeszcze bixenon z czarnym środkiem i będzie :kox:
Dev Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Rogass aby dopełnić całości poszukaj też tylnych hamulców na 288mm :good:
Rogass Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Na razie funduszy brak bo bezrobocie w oczy zaglądnęło Także nie prędko chyba następne rezanko :>
Rogass Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Dokładnie kosztowne to hobby
filip1001 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Na wiosnę koniecznie wrzuć foty przy założonych alu felach, będzie wyglądało zajebiaszczo. Mody w dobrym kierunku Bardzo mi się podoba.
KOval81 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Furka ogólnie fajna - graty modów mechanicznych, ale jak dla mnie jedyny ---, to połączenie tyłu S-Line z przodem S4 Takie dziwadło :> Tylnej wstawki nie maluj za cholerę, bo zniknie cały urok dokładki. Listwy możesz śmiało malować - będzie dobrze wyglądało, chociaż w mini schwarz pakiecie może być jak u Flyer'a
Rogass Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 No takie dziwadło jest :> ale co poradzę że przedni podoba mi się od esy a tyłod s-lina
Rogass Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 tak bez problemu :> chociaż już tyle teorii na ten temat co głów :> może troszke zatelepie autem przy gaszeniu silnika ale co tam :> ja nie mam i nie narzekam
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloz kierownice powietrza, bo teraz dziury masz
Rogass Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie bardzo rozumiem rozwiń myśl
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Wiem, ze masz FMIC'a, ale obok halogenow masz za kratkami dziury... ja bym to zaslonil kierownicami powietrza, bo jak niefortuniie Ci kamien strzeli...
Rekomendowane odpowiedzi