Rogass Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 a kumam :> a nie uważasz że teraz lepiej się chłodzi wszystko...
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 a kumam :> a nie uważasz że teraz lepiej się chłodzi wszystko... ale co ma sie chlodzic lepiej? silnik? to chyba lepiej zeby byl dogrzany
Rogass Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 ta silnik przecież o coolerze i rurach gadamy teraz dmucha także na rury a jak zakryje to tylko w żeberka :>
Młody Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no 5 + ale te dokladki na drzwi to pomalował bym :-) myślałem nad tym ale ze względu na to że są wystające te listwy i trochę gumowate to szybko by z nich lakier odpryskiwał i nie ciekawie by to wyglądało Mam juz dwa lata takie listwy w lakierze i nic im się nie dzieje
retrikal Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 heheh piękny torcik urodzinowy!! jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
Rogass Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Dzięki Marcin!! :> jade na korekte jakoś na początku tygodnia i zobaczymy co się uda poprawić i wtedy REWANŻ
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Usunalbym blachy... bo torcik zmieni wlasciciela
Blanko Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 rogass wrzuc tu linki do tych swoich filmikow z youtuba:D autko ladnie jedzie
retrikal Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 no co tam ziom z tobą????? gotowy na kreske??? objedzie mnie to padło wreszcie czy nie???????? dawaj wykres po korekcie!!!!!! :polew: :polew:
Rogass Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 No powiem Ci tak musiałem zejść troche z mocy i z niutonów na koszt dołu Jest znaczna poprawa widać na wykersie i zaczyna iść fajnie już od dołu jak u Ciebie Niestety dwie pompki po kilku przejazdach zaczęły dawać 1,65 i 1,55 także umierają ;( dwie pozostałe 0,20 Także na wiosne będzie trzeba coś chyba nad zmianą pomyśleć
retrikal Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 no faktycznie przy pomarańczu wykres lepiej przebiega....ale, z tymi pompkami to lipa na maksa...kuźwa nie strasz mnie...hehehe ciekawe czy z tym spalaniem się coś poprawi.... kiedy hamulce montujesz???? :gwizdanie: :gwizdanie:
trzeciaq Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 ten intercooler to od czego dobrales ?
Rogass Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 nie wiem od czego jest IC-ek :gwizdanie: nie jest to do jakiegoś konkretnego modelu auta tylko standard do przeróbek
retrikal Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ten standard, o którym mowi Rogass to to : http://www.re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=344 Paweł jak tam spalanie i odczucia z jazdy w mieście na nowym setupie?
Rogass Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 turla się o wiele lepiej a spalanie na razie jeszcze duże ok 9l ale nie wiem czy to nie przez walnięte pompki :gwizdanie: przyszedł już zestawik hamulcowy Tylko nie wiem jak ściągnąć blaszkę :gwizdanie: Co do montażu to nie wiem jeszcze bo czasu nie będę teraz miał
retrikal Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 praca?????????????????? :polew: :gwizdanie: :gwizdanie:
Jarol Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Auto bardzo fajnie zmodyfikowane podobnie jak moje na wykresie bardzo dobrze widac że napinacz paska rozrządu nie wyrabia dlatego jest ten dołek w okolicach 3 tys obr. Ja na szczescie mam starą wersje AWX z napinaczem hydraulicznym i w nim nie ma tego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi