miro_x Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam. Tato zakupił B7 2006 rok. W kodach wyposażenia znalazłem 1BC Po zdekodowaniu okazało się: "1BC = Suspension/shock absorption for special purpose vehicles" Jak to rozumieć? Cóż to za special purpose .... Jest to s-line z dobrym wyposażeniem ale nic specjalnego w nim nie widzę.
krzyniek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 ...Zawieszenie / szok absorpcja dla specjalnych pojazdów celu... to po tłumaczeniu, pojazd specjalny ? taxi ? czy coś w tym rodzaju ?
pete007 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 znalazłem w sieci taką informacje: 1BC - zawieszenie przeznaczone dla samochodów rządowych (specjalnych)
miro_x Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 Taxa to to nie była na pewno. Czarny kolor w środku s-line i bajery. Samochody są po leasingu więc może ktoś zamówił jakiś specjalny Mam nadzieję że od innych nie różni się elementami bo w razie wymiany czegos nie chcę mieć niespodzianki
valokuvaaja Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 1BC to zawias dla policji,prawdopodobnie utwardzony i obnizony. http://wiki.tdiclub.nl/Codeswagengegevens1
miro_x Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 hmm dla Policji powiadasz ? Ciekawe. Jakie tam są tarcze to nie wiem bo nie sprawdzałem. W kodach wyposażenia będzie pisało ? Samochód jest w Przeworsku ja w Warszawie.
Rekomendowane odpowiedzi