Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wędkarstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

He, he :) mi tez rośnie ochota na wypad nad wodę... no ale za zimno. Nie jestem fanem łapania podlodowego. Jak przyjdą cieplejsze dni, to może jakoś się zgadamy i klubem na ryby pojedziemy :) Trochę się boje, że z tego pijaństwo wyjdzie... ale co tam. :hi:

Opublikowano

He, he :) mi tez rośnie ochota na wypad nad wodę. Trochę się boje, że z tego pijaństwo wyjdzie... ale co tam. :hi:

-Jedziesz na ryby?

-Nie ,ja już nie piję.

A tak poważnie pewnie nie byłoby źle zamiast smętnego spota bujnąć się ekipą na ryby połączone z np. nocką i ognichem.

Opublikowano

Witam w klubie.

I tak można powiedzieć,że 20 lat.

Głównie nad Wkrą siedzę bo najbliżej,chociaż 3 lata temu spieprzyli moje ulubione miejscówki... :thumbdown:

Opublikowano

...chociaż 3 lata temu spieprzyli moje ulubione miejscówki... :thumbdown:

przy mojej ulubionej budują autostradę A2... :( ani dojazdu nie będzie, ani ciszy...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A tutaj w zimie pogaduchy a jak sezon to cisza,

chwalić się co tam połowiliście oprócz butów :decayed:

Opublikowano

No właśnie.Chwalić się okazami :)

Ja byłem kilka razy w Lubniewicach (lubuskie) ale raczej w celu posiedzenia na kładce niż wyciąganiu czegoś poważnego.

Brat mnie ciągnął na Kamień Pomorski ( pochodzę z Reska, kiedyś szczecińskie i bywałem na "poważniejszych wodach :) ) ale jakoś nie miałem czasu .

Z Odrą chwilowo lipa, niestety dla tysięcy tragedia, dla mnie na szczęście tylko brak możliwości łowienia. Może w lipcu będzie można.

Pozdrawiam i połamania kija

Opublikowano

Ja dzisiaj wyciągnąłem klenia 1,92 kg.

Pięknie walczył-jak to kleń ale po około 10 min.był już w podbieraku... :naughty:

Opublikowano

Szczupak 63 cm w zeszły piątek na zalewie sulejowskim ;)

Opublikowano

ważyłeś?

ładna sztuka :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Trochę jazi nałapałem, parę płoci. Od przyszłego tygodnia urlopik na mazurach... będą więc leszcze i liny. Dam znać jak poszło!

Opublikowano

ważyłeś?

ładna sztuka :notworthy:

ok 2 kg ;) waga z bazaru wiec niezbyt dokładna. Chociaż to i tak nic w porównaniu do okazu mojego ojca sprzed kilku lat...

http://img121.imageshack.us/img121/3365/sum2.jpg Ciężko było unieść to bydle :D

[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 15:00_________________________________________________

Trochę jazi nałapałem, parę płoci. Od przyszłego tygodnia urlopik na mazurach... będą więc leszcze i liny. Dam znać jak poszło!

To czekamy na wieści, też mam zamiar się wybrać na mazury w tym roku :przebiegly:

Opublikowano

No to ja sie pochwale. Połów zupełnie przypadkowy przy okazji pobytu na mazurach w zeszłoroczne wakacje.

dscf3748.jpg

W tym roku jade bardziej uzbrojony :naughty:

Opublikowano

linek :kox:

9577038828a5a581med.jpg

a tu kleń 52 cm

Opublikowano

W tamtym roku na rozpoczęcie sezonu spinningowego czyli 02.05 nad Zegrzem równe 100cm i 7,3kg :kox: W tym roku rozpoczynam trochę później bo dopiero teraz w ten długi weekend na mazurach. Mam nadzieje że będą podobne efekty jak w zeszłym roku :)

02052009001.jpg

Opublikowano

W tamtym roku na rozpoczęcie sezonu spinningowego czyli 02.05 nad Zegrzem równe 100cm i 7,3kg :kox: W tym roku rozpoczynam trochę później bo dopiero teraz w ten długi weekend na mazurach. Mam nadzieje że będą podobne efekty jak w zeszłym roku :)

02052009001.jpg

:gwizdanie: :cool1:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

02052009001.jpg

wspaniały okaz.jak jutro oddam krew to też walę na rybki.

starej nie będzie :naughty:więc można będzie sobie dłuuużej posiedzieć...[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 15:27_________________________________________________Jak tam wędkarze???

Za chwilę jadę na rybki

2 tyg. temu szczupaczek 66cm-2kg na gumę :naughty:

Opublikowano

u mnie na razie cienizna - sama drobnica :disgust:

Opublikowano

u mnie na razie cienizna - sama drobnica :disgust:

kiedyś brałem ale teraz nie biorę

wczoraj niestety nic

i jeszcze przy wyrzucie na spining żyłkę fajkiem przepaliłem

niestety guma poleciała :decayed:

Opublikowano

kiedyś brałem ale teraz nie biorę

wczoraj niestety nic

i jeszcze przy wyrzucie na spining żyłkę fajkiem przepaliłem

niestety guma poleciała :decayed

Pech to pech :decayed:

Ja łowiłem ryby od 15 roku życia z ojcem, ale odkąd mam audi to na tym zawiasie często nie jeżdżę już i tak raz oberwałem zderzak. Jak ojciec jedzie na weekend to jadę zazwyczaj z nim przeważnie na Zalew Mietkowski i na kopalnie koło Jaroszowa.

W rybach najlepiej lubię ten spokój i że nikt cię nie wku**i :wink4:

Opublikowano

W rybach najlepiej lubię ten spokój i że nikt cię nie wku**i

no właśnie w tym tkwi cały urok wędkarstwa :good: