gzrybol Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam Koledzy może głupie pytanie zadam ale ostatnio otwarłem maskę dźwignią wewnątrz auta ale nie otwierałem jest do końca, moje pytanie jest takie czy na Fisie powinno się wyświetlać że mam maskę otwartą, pozostałe elementy się odznaczają a przednia macha?
RS Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 masz pelny FIS? W pol FISie tego nie ma
pablo_9 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Chyba nie ma takiej opcji. Jeśli się mylę to poprawcie...
gzrybol Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Nigdy na to nie zwracałem uwagi dopiero jak przejechałem troche z niedomkniętą machą i zobaczyłem jak wysiadłem z auta to zacząłem się zastanawiać czy nie ma jakiegoś czujnika przedniej maski.[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________Czy może ktoś odpisać coś mądrego?
janjazda Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja u siebie zauważyłem, że idą jakiś kabelki do tego zamka przy masce, mam 1/2 Fisa i niestety nie okazuję otwarcia maski ale co ciekawego otwarcie tylnej klapy i drzwi widać
Rekomendowane odpowiedzi