krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dziś się trochę załamałem i zacząłem zastanawiać po co mi hamulce 288 mm :disgust: podłączyłem VAG-a i pomierzyłem czasy : 0-100 na 1/4 mili i wyszła straszna kupa:
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 wrzucaj foty z lampami b o na fonie słabo widać
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 wrzucaj foty z lampami b o na fonie słabo widać wrzucę później foty lamp i hamulców
Gość DiM Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 opis Kuuwa jeden fotel fajnie wygląda
MARCIN607 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Krolu ma teraz tron w aucie :good:
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 wrzucaj foty z lampami b o na fonie słabo widać wrzucę później foty lamp i hamulców noooo bo nie chce mi się czekać do jutra do spota
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 wrzucaj foty z lampami b o na fonie słabo widać wrzucę później foty lamp i hamulców noooo bo nie chce mi się czekać do jutra do spota nie wiem czy jutro będę tak rozebrałem furę, że na razie nie mam czym jeździć
A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 no to nie siedz na forum tylko lec ja skladac
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 no to nie siedz na forum tylko lec ja skladac brakuje części - miały przyjść pocztą w piątek
A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 no to nie siedz na forum tylko lec ja skladac brakuje części - miały przyjść pocztą w piątek no to lipa
keżor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 no to nie siedz na forum tylko lec ja skladac brakuje części - miały przyjść pocztą w piątek a Trytyki ? kropelka ? co z Ciebie za rezacz ?
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 no to nie siedz na forum tylko lec ja skladac brakuje części - miały przyjść pocztą w piątek a Trytyki ? kropelka ? co z Ciebie za rezacz ? przykleić piny do wtyczki od lamp za pomocą kropelki ujdzie ale co dać zamiast silniczka?
keżor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 no to nie siedz na forum tylko lec ja skladac brakuje części - miały przyjść pocztą w piątek a Trytyki ? kropelka ? co z Ciebie za rezacz ? przykleić piny do wtyczki od lamp za pomocą kropelki ujdzie ale co dać zamiast silniczka? trytytke
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 no to nie siedz na forum tylko lec ja skladac brakuje części - miały przyjść pocztą w piątek a Trytyki ? kropelka ? co z Ciebie za rezacz ? przykleić piny do wtyczki od lamp za pomocą kropelki ujdzie ale co dać zamiast silniczka? trytytke ok przekonałeś mnie - tylko doradź dać białą czy czarną?
slepy Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 no to nie siedz na forum tylko lec ja skladac brakuje części - miały przyjść pocztą w piątek a Trytyki ? kropelka ? co z Ciebie za rezacz ? przykleić piny do wtyczki od lamp za pomocą kropelki ujdzie ale co dać zamiast silniczka? korbke , za***iście ten fotel wygląda
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 no to nie siedz na forum tylko lec ja skladac brakuje części - miały przyjść pocztą w piątek a Trytyki ? kropelka ? co z Ciebie za rezacz ? przykleić piny do wtyczki od lamp za pomocą kropelki ujdzie ale co dać zamiast silniczka? korbke , za***iście ten fotel wygląda a jak się w nim siedzi :jerk:
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 no nawet mi nie mów wpadnij kiedyś na spota do Sk lub Sg - to dam Ci posiedzieć
slepy Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 no nawet mi nie mów wpadnij kiedyś na spota do Sk lub Sg - to dam Ci posiedzieć trzymam za słowo
Rekomendowane odpowiedzi