A-rek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 zraz zrobię bilans wykonanych modyfikacji i planów mam nadzieje że w tych planach jest coś o zawieszeniu bo dawno tak wysokiego auta nie widziałem :gwizdanie:
krolu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 zraz zrobię bilans wykonanych modyfikacji i planów mam nadzieje że w tych planach jest coś o zawieszeniu bo dawno tak wysokiego auta nie widziałem :gwizdanie: zawieszenie od 2 miesięcy leży w piwnicy bo śrubka od górnych wahaczy nie się się poddać mimo 3 podejść
Miszka82 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 a to dopiero...myślałem, że to auto już dawno zostało zezłomowane ale po raz kolejny mnie zaskoczyło przyjedź w curva końcu na spota boś dawno nie był :gwizdanie: posiadaczu yarisa 1.0 też podobnie jak mój ADR by objechał to Twoje coś co śmiesz nazywać Audi
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 zraz zrobię bilans wykonanych modyfikacji i planów mam nadzieje że w tych planach jest coś o zawieszeniu bo dawno tak wysokiego auta nie widziałem :gwizdanie: zawieszenie od 2 miesięcy leży w piwnicy bo śrubka od górnych wahaczy nie się się poddać mimo 3 podejść Wyciągasz całą zwrotnice, łapiesz w imadle, grzejesz palnikiem, walisz młotem i musi wyjść. Zwrotnice są stalowe także nie pękną.
Bulczas Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Krolu bo w tą śrubę trzeba napierdalać a nie głaskać
Kanar Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 proponuję kurację: Ciepło Zimno.. nie ma chu.. żeby nie puściła po za tym foty w temacie są nieaktualne
Rekomendowane odpowiedzi