eller Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 oto kilka fotek mojej Audi jest to 1,9TDI AFN 110KM 98r.zapraszam do oceny :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Gość Kowicz Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Co tu oceniać, przecież każda A4 jest piękna :razz: A tak na poważnie to nie przepadam za takim grillem, wolę oryginał. Reszta jest OK. Warto jeszcze pokazać fotki wnętrza :!:
eller Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2006 z takim grillem kupilem,zastanawiam sie nad zmiana na ten po 99roku..jesli znajdzie sie okazja to zmienie..co do fotki to juz wrzucam,ale niestety mam tylko jedna.pzdr
Szewczenko7 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ladne autko grill nie najgorszy :smile:
KUB3K Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 auto ladne tylko ten grill... :twisted:
spanky Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 fajna bo TDI ..... :twisted: ale grill bym wywalil ....
eller Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2006 wiec co za grill polecacie zebym wstawił?
bratpit Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 wiec co za grill polecacie zebym wstawił? Po liftingu jest bardzo ładny , a jeszcze jak niemasz ramek chromowanych na oknach to możesz sobie zrobić tak jak ma Ataman gril po lifcie i ściągnięty chrom i pomalowana czarnym matem super wygląda. Tu masz fote
eller Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2006 bratpit, podsunales mi bardzo dobry pomysł,wielkie dzieki,wlasnie tak myslalem ze nie mam ramek to nie bedzie pasowac,ale ten jest piekny :mrgreen: albo inne wyjscie nakleic ramki i wtedy zostawic grill bez malowania... tylko gdzie to ladnie i w miare tanio :mrgreen: zrobic zeby nie odpadlo po miesiacu...?? co o Tym myslisz?
spanky Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 ori grill bez chromu jest bardzo ciekawym rozwiazaniem ... ;-)
bratpit Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 bratpit, podsunales mi bardzo dobry pomysł,wielkie dzieki,wlasnie tak myslalemze nie mam ramek to nie bedzie pasowac,ale ten jest piekny :mrgreen: albo inne wyjscie nakleic ramki i wtedy zostawic grill bez malowania... tylko gdzie to ladnie i w miare tanio :mrgreen: zrobic zeby nie odpadlo po miesiacu...?? co o Tym myslisz? Jeżeli chodzi o zrobienie grila to spokojnie wykonasz sobie to sam zabytaj Marka nick Ataman nr gadu gadu 1727181 napewno ci pomoże. Nienaklejaj żadnych chromowanych listewek typu 3M bo będzie kicha oryginalne listwy są starsznie drogie także lepiej zrób czarny grill bo wygląda to naprawde cudnie
eller Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2006 wiec i tak zrobie o ile oczywiscie znajde grill :neutral: pozostaje jeszcze sprawa tyleniej klapy,czy moze tam dokleic koleczka zeby byly z tylu i przodu czy zostawic tak jak jest?
bratpit Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 wiec i tak zrobie o ile oczywiscie znajde grill :neutral: No niejest łatwo takową znaleźć też sam szukam Ja bym kółeczka z tyłu dał oznaczenia A4 i silnika niekoniecznie , no z przodu kółeczka obowiązkowo
pet3r Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 ja jestem fanem braku oznaczen i niedawno zalozylem grill Kamei (mialem oryginal przed liftem), zostaly mi tylko znaczki audi na blotnikach i znaczek z tylu szczerze mowiac bardziej podoba mi sie Mattig, ale mialem okazje zamiany wiec jezdze z Kameiem
spanky Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 ja jestem fanem braku oznaczen i niedawno zalozylem grill Kamei (mialem oryginal przed liftem), zostaly mi tylko znaczki audi na blotnikach i znaczek z tylu szczerze mowiac bardziej podoba mi sie Mattig, ale mialem okazje zamiany wiec jezdze z Kameiem na twoim miejscu nie zmienialbym gilla na Kamei ... ale wazne ze tobie sie podoba ... ;-) [ Dodano: 2006-06-18, 20:00 ] pozostaje jeszcze sprawa tyleniej klapy,czy moze tam dokleic koleczka zeby byly z tylu i przodu czy zostawic tak jak jest? a kołeczka to bym dokleil .... :twisted:
eller Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2006 co tu duzo pisac najpierw fotki: auto po sciagnieciu wygladalo mniej wiecej tak Na poczatku poleciał tłumik, w sumie nie wiem dlaczego ale niemcom to sie podoba, :???: przez wlasnie ten tlumik znaczki byly czarne,wiec je odkleilem, pozniej bylo rezanie reflektorów,efekt jak dla mnie bomba :mrgreen: teraz musze sie uporac z zawieszeniem bo stuka,przyciemnienie szybek no i oczywiscie o ile znajde to grill po 99 i malowanie matem :mrgreen: jeszcze o ile portfel pozwoli to chip... i do 140 koników :twisted: :twisted: :twisted: chyba kazdy sie zgodzi ze powinno byc ok?
Rekomendowane odpowiedzi