Gracjan Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Tak, z wodą destylowaną, kupiłem nowy atomizer Kwazara który również wypłukałem wodą destylowaną...
medik Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wy to powaleni jesteście Może pożyczyć Wam fartuch sterylny i rękawiczki gumowe ? Pozytywne Wariaty
Michał Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Tak, z wodą destylowaną, kupiłem nowy atomizer Kwazara który również wypłukałem wodą destylowaną... to chyba mamy odpowiedź ja też destylowana, a slepy ze zwykła z kranu
slepy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Tak, z wodą destylowaną, kupiłem nowy atomizer Kwazara który również wypłukałem wodą destylowaną... to chyba mamy odpowiedź ja też destylowana, a slepy ze zwykła z kranu tak dokładnie tylko nie z kranu a przegotowaną wodą , i pewnie dlatego wam paruje, Gracjan przeleć szybę IPĄ, a potem rozcieńcz ze zwykłą wodą , ja
Gracjan Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wy to powaleni jesteście Może pożyczyć Wam fartuch sterylny i rękawiczki gumowe ? Pozytywne Wariaty Jacy powaleni, ja już nawet nie zabieram osób które wiem że mi nabrudzą w aucie
Iverson Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 oo karwa poplułem monitor :polew:
slepy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Wy to powaleni jesteście Może pożyczyć Wam fartuch sterylny i rękawiczki gumowe ? Pozytywne Wariaty Jacy powaleni, ja już nawet nie zabieram osób które wiem że mi nabrudzą w aucie no ja mam przed każdym miejcem pantofelki dla pasażerów
Michał Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 trzeba pogadać z medikiem żeby załatwił takie worki na buty jak w szpitalach są
Gracjan Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Mogę z fatrem pogadać, może uda się coś załatwić
mrogal Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 oo karwa poplułem monitor :polew: ty nie plaj tak bo ja dzis pierwsza stowe polozylem na te gowna detajlowe choroba zaczyna sie rozwijac
Gracjan Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 oo karwa poplułem monitor :polew: ty nie plaj tak bo ja dzis pierwsza stowe polozylem na te gowna detajlowe choroba zaczyna sie rozwijac Pierwsza stówa, tez od tego zaczynałem Potem idzie kolejna i kolejna...
slepy Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 oo karwa poplułem monitor :polew: ty nie plaj tak bo ja dzis pierwsza stowe polozylem na te gowna detajlowe choroba zaczyna sie rozwijac wójek 100? to coś ty kupił same szmatki i aplikatory
mrogal Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 oo karwa poplułem monitor :polew: ty nie plaj tak bo ja dzis pierwsza stowe polozylem na te gowna detajlowe choroba zaczyna sie rozwijac wójek 100? to coś ty kupił same szmatki i aplikatory nio waciki :smutas:
Tomasz Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 oo karwa poplułem monitor :polew: ty nie plaj tak bo ja dzis pierwsza stowe polozylem na te gowna detajlowe choroba zaczyna sie rozwijac wójek 100? to coś ty kupił same szmatki i aplikatory nio waciki :smutas: za tyle to puste atomizery
medik Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Kurde kasa jak kasa ale ile czasu pochłania ten detailing
Tomasz Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Kurde kasa jak kasa ale ile czasu pochłania ten detailing no ale jakie efekty są
medik Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Oczywiście jestem jak najbardziej za i lubię popatrzeć na te efekty, także powodzenia Panowie.
mrogal Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Kurde kasa jak kasa ale ile czasu pochłania ten detailing co ty stary ja nie bede swirowal pawiana jak niektorzy, kupilem jakiegos megsa w zelu do dechy bo podobno dobry i sie tak nie kurzy, kupilem reno od owadow i smoly na lakierze i kupilem megsa szmpon z woskiem i pada za pińć pińdziesiont do nakladania tego gowna na deske. moze na wiosne kupie jeszcze glinke i cos do opon i tyle. Najpierw padline trza by odmalowac zeby potem sie z czystym sumieniem na maske spuszczac
medik Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Dawaj Mrogal na pomarańcz sukę walniemy, taki z Lambo
mrogal Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Dawaj Mrogal na pomarańcz sukę walniemy, taki z Lambo a masz taniego picassa do dyspozycji? to pomyslim
Rekomendowane odpowiedzi