Reggi Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 zapomniałbym że niedawno wpadło jeszcze kilka siuwaksów:kox:http://img35.imageshack.us/img35/1636/dscn0103px.jpg część nie dla mnie Jak skończysz jechać padami srebrną to przeleć klepki przy okazji bo brakuje im szajnu
Michał Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Jak skończysz jechać padami srebrną to przeleć klepki przy okazji bo brakuje im szajnu nie ten level co Gracjan, ale też jest nieźle najebane pod kopułką, nie? ---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:15 ---------- Stripper Scent doebany nie ? No jak nie jak tak:decayed: Kiedyś wyrwałem od Mariusza tester i już nie mogłem sobie odmówić przy tym zamówieniu:kox:
Reggi Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Za grosz poszanowania pieniądza.. w Etiopii ludzie piją podrobioną coca colę, a wy wydajecie chore kwoty na jakieś kosmetyki
Michał Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Chooj tam z Etiopią, ja mam tylko mydło, szampon i pastę do zębów...
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Za grosz poszanowania pieniądza.. w Etiopii ludzie piją podrobioną coca colę, a wy wydajecie chore kwoty na jakieś kosmetyki daj spokój ja to piję w polsce:grin:
Gracjan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Za grosz poszanowania pieniądza.. w Etiopii ludzie piją podrobioną coca colę, a wy wydajecie chore kwoty na jakieś kosmetyki daj spokój ja to piję w polsce:grin: Mnie to już nawet na podrobioną nie stać
slepy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Michał robiłeś już kółka tą pastą? jakie efekty? warto brać?
Michał Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jak dla mnie daje radę ten smalec, miałem nim polerować mechanicznie, ale efekty po ręcznym użyciu są na tyle fajne że chyba sobie odpuszczę myślę że do codziennej pielęgnacji też się nada
slepy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no trzeba bedzie go uwzględnić przy najbliższym zamówieniu:wink:
Reggi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Też to mam..ale nie miałem czasu porządnie się do tego zabrać
davidoff82 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Michał pochwal się gdzie robiłeś lakier. U Maxmayer'a na Modrzejowie? A ogólnie to koła bajer niesamowity, zrobiłeś kolejny raz kawał dobrej roboty. :-)
Michał Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Michał pochwal się gdzie robiłeś lakier.U Maxmayer'a na Modrzejowie? taaaa z Markiem idzie pogadać jak z człowiekiem:wink:
Rafal_ Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 jak dla mnie daje radę ten smalec, miałem nim polerować mechanicznie, ale efekty po ręcznym użyciu są na tyle fajne że chyba sobie odpuszczęmyślę że do codziennej pielęgnacji też się nada http://img36.imageshack.us/img36/8859/dscn0157z.jpg jest pieknie
Michał Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 mono skończone:dancing: jeszcze tylko dekielki i na auto a żeby się nie nudzić to zamontowałem dzisiaj manetkę FIS, no i pogrzebałem trochę w instalacji - sterowanie FISem działa, żółtych komunikatów brak:wink: zostało jeszcze przeciągnąć przewód do ECU, podłączyć krańcówki i dograć kodowanie IMMO, ale to już nie dzisiaj bo mnie nie bawi robota w deszczu:kwasny:
Gość Damian A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 150km od Sosnowca jest słonecznie Michał graty tej polerki
Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 spy photo, nie ma jeszcze dekli i bry, ale to na dniach - wcześniej będzie odszczurzanie po zimie coś czuje że przesadziłem z glebą
Lubi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Good job bro , jutro sie dowiesz czy nie za nisko
RafuZG Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no no mono ładnie się prezentuje:naughty: po co Ci ta bra, zuka masz czy co:decayed:
Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Good job bro , jutro sie dowiesz czy nie za nisko pośmigałem dzisiaj trochę i większych problemów nie było:wink: ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- po co Ci ta bra, zuka masz czy co:decayed: nie, ale zawsze chciałem:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi