Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Czekam na jakieś lepsze fotki i dekle bo bez nich licho. Ja mam ustowione na 61cm i nie ma tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 na lepsze foto trzeba będzie poczekać, bo nie mam aparatu - pilot od magnetowidu robi lepsze fotki niż mój kompakt:kwasny: a dekielki mają być w przyszłym tyg:wink: ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- Ja mam ustowione na 61cm i nie ma tragedii ale Ty nie masz kanionu Colorado na drodze dojazdowej do domu:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Chyba nie byłeś u mnie pod blokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 spy photo, nie ma jeszcze dekli i bry, ale to na dniach - wcześniej będzie odszczurzanie po zimie coś czuje że przesadziłem z glebą http://img845.imageshack.us/img845/7403/dscn0196vk.jpg Michał na ile masz go posadzonego?, no i co najważniejsze BRA bedziesz miał tą od Tommego? czy zamawiałeś gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 bra ori, ta co w zeszłym sezonie, tylko muszę ją najpierw wyczyścić a jak leży to nie mierzyłem, wiem że 6cm od końca gwintu do nakrętki na wszystkich amorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 bra ori, ta co w zeszłym sezonie, tylko muszę ją najpierw wyczyścića jak leży to nie mierzyłem, wiem że 6cm od końca gwintu do nakrętki na wszystkich amorach to ja mam to samo u siebie:wink:, z tą Brą bede musiał coś podkombinować, w razie W dałbyś radę ją podesłać do Raggi żeby mial na wzór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 żaden problem bro:drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 żaden problem bro:drunk: to jak bedzie coś na rzeczy to sie bede odzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 spy photo, nie ma jeszcze dekli i bry, ale to na dniach - wcześniej będzie odszczurzanie po zimie coś czuje że przesadziłem z glebą http://img845.imageshack.us/img845/7403/dscn0196vk.jpg Damn cute Motherfucker ! nie przesadziłeś z glebą ani trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Michaił, zrobisz mi VT na 2 felgach ? pilzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 siur, podeślij na PW a wieczorem może coś ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Daje rade:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 miszczostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 fajnie że się podoba:kox: zmierzyłem odległość błotnik-asfalt i wyszło jakieś 60,5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 fajnie że się podoba:kox:zmierzyłem odległość błotnik-asfalt i wyszło jakieś 60,5cm mam centymetr niżej felgi mega fajne a nad bra sam myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 fajnie że się podoba:kox:zmierzyłem odległość błotnik-asfalt i wyszło jakieś 60,5cm , 60,5 u mnie z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klajtekkk21 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 http://img845.imageshack.us/img845/7403/dscn0196vk.jpg no no kozacko sie prezetuje:slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 miszczostwo http://img845.imageshack.us/img845/7403/dscn0196vk.jpg Pasek w tylnych lampach na czerwono i jest cukier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 , 60,5 u mnie z tyłu http://img24.imageshack.us/img24/2808/605m.jpg chyba podobnie:eusathink:, leży suka płasko więc mi się podoba ogólnie pokręciłem trochę regulacją sztywności i albo się odzwyczaiłem przez zimę, albo strasznie sztywny się zrobił muszę teraz tylko coś wymyślić z przednimi nadkolami bo przy skręcie zdarza się przytrzeć może na ciepło da radę je jakoś uformować po swojemu... ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- najlepszy akcent z dzisiaj: patrzę a tam dzieci na parkingu robią sobie fotki w odbiciu felg:polew::polew: +5 do lansu:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 , 60,5 u mnie z tyłu http://img24.imageshack.us/img24/2808/605m.jpg chyba podobnie:eusathink:, leży suka płasko więc mi się podoba ogólnie pokręciłem trochę regulacją sztywności i albo się odzwyczaiłem przez zimę, albo strasznie sztywny się zrobił muszę teraz tylko coś wymyślić z przednimi nadkolami bo przy skręcie zdarza się przytrzeć może na ciepło da radę je jakoś uformować po swojemu... ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- najlepszy akcent z dzisiaj: patrzę a tam dzieci na parkingu robią sobie fotki w odbiciu felg:polew::polew: +5 do lansu:kox: no u mnie w miarę spoko nic nie dociera nawet przy skręcie, także mam zamiar powalczyć jeszcze o centymetry:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi