Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slepy powoli sie ogarniam :polew: twoje krateksy prawie na europe zrobione :decayed: tylko podwietlenie do gory nogami ale kit :tongue4:

Wojtek, odwróć środkową, i bedą wszystakie tak samo :naughty:, trzeba tam tylko podciąć taki dzyndzel w dziurzę :good:

Opublikowano
  • Autor

slepy powoli sie ogarniam :polew: twoje krateksy prawie na europe zrobione :decayed: tylko podwietlenie do gory nogami ale kit :tongue4:

Wojtek, odwróć środkową, i bedą wszystakie tak samo :naughty:, trzeba tam tylko podciąć taki dzyndzel w dziurzę :good:

cos innego jeszcze bylo ale juz jest opanowane :wink4: wszystkie sieca tak samo :tongue4: i kratki sa wsadzone z europy te do sterowania nawiewem:good:

Opublikowano

A co z CA planujesz? no ciekawie się robi w środeczku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A co z CA planujesz? no ciekawie się robi w środeczku :decayed:

2din JVC przód takie tam pierdziawki PB S6 pod alipina V12 w tylnych drzwiach PB S6 pod druga V12 sub vibe + monoblock audisona ,tweetery w slupach i z przodu i z tylu :)[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 21:26_________________________________________________a efekt końcowy auta to swap na 1,8T :polew:

Opublikowano

miś słodziak :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jest w sumie w audi od momentu jak ja kupiłem :decayed: wracajac audika stanęliśmy w MC Donaldzie i strzelilem sobie zestaw z miśkiem i tak juz jezdzi w audi caly czas :decayed: nie wiecie jak zrobic w kierunku postojówke? bo może bym takie cudo u siebie wyrezał :decayed:

Opublikowano

jest w sumie w audi od momentu jak ja kupiłem :decayed: wracajac audika stanęliśmy w MC Donaldzie i strzelilem sobie zestaw z miśkiem i tak juz jezdzi w audi caly czas :decayed: nie wiecie jak zrobic w kierunku postojówke? bo może bym takie cudo u siebie wyrezał :decayed:

kup sobie te zarówki co armistead :wink4:

Opublikowano
  • Autor

kup sobie te zarówki co armistead :wink4:

ok dzieki :good: bede modzic :wink4: jak narazie czekam na maskownice do glosnikow od Krychy :)

Opublikowano

czemu zawieksza poleciala ? :) zbierasz na cos konkretnijeszgeo czy zęby juz bolaly xD

ogolnie Audice twarde sa z tego co ja zauwazylem przesiadlem sie z Hondy a tu w audinie mam 1BE chyba i to samo co w Hondzi :P

a jak zglebie to hmm i sie zastanwiam czy warto

Opublikowano
  • Autor

czemu zawieksza poleciala ? :) zbierasz na cos konkretnijeszgeo czy zęby juz bolaly xD

ogolnie Audice twarde sa z tego co ja zauwazylem przesiadlem sie z Hondy a tu w audinie mam 1ba chyba i to samo co w Hondzi :P

a jak zglebie to hmm i sie zastanwiam czy warto

i to i to :kox: troche juz bolały :decayed: zmieniłem zawieche bo na letni setup bedzie gwint + fela 18" a na zimowy 1BF + 15" stal :good: mowisz 1BA masz? no to standardowe z tego co czytalem to 1BF jest utwardzone lekko i jazda jest przyjemna :wink4:[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 13:53_________________________________________________do poliftowego zderzaka beda pasowac przedliftowe ślizgi? :mysli:

Opublikowano

nie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:disgust: no to ładnie zderzak mam pomalowany a go nie załoze jeszcze :kwasny:[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 15:31_________________________________________________przyszły karteczki :rolleyes: szkoda ze nie czarne,trzeba bedzie malowac :embarrassed:

dsc00006rd.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

:disgust: no to ładnie zderzak mam pomalowany a go nie załoze jeszcze :kwasny:[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 15:31_________________________________________________przyszły karteczki :rolleyes: szkoda ze nie czarne,trzeba bedzie malowac :embarrassed:

dsc00006rd.jpg

Uploaded with ImageShack.us

pakujesz głośniki w tył? czy tylko dla picu siatki?

Opublikowano
  • Autor

pakuje pakuje :rolleyes: bedzie 4x PB pod dwoma piecami i jakis popiskiwacz do bagaja :rolleyes: z tylnej półki za to glosniki wyleca jak audio uskładam :wink4:

Opublikowano

no to mówisz że ciekawie bedzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

mam taka nadzieje :decayed: jak narazie "jakies" pierdziawki beda w boczkach :przebiegly: a jak bedzie kasa to bedzie cos lepszego :wink4:

Opublikowano

mam taka nadzieje :decayed: jak narazie "jakies" pierdziawki beda w boczkach :przebiegly: a jak bedzie kasa to bedzie cos lepszego :wink4:

a te obrysy świecące zakładasz :naughty:, k**wa ułamałem juz jeden ten kierunek od Ciebie siedzą jak wściekłe, czekam do urodzin, bo mam obiecanego Dremelka :naughty:, i bede działal z odblaskiem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

czyli pasuja za***iście? :naughty: który pekł? :decayed: mam jeszcze jakieś komplety to bede działac:D jak chesz to ci podesle jeszcze jeden komplet :decayed:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 18:51_________________________________________________a ja z lampami działam podobnie jak ty :kox: szukam drugich :kox:

Opublikowano

slepy to Ty nie łyknąłeś tych amerykanów niedawno? :mysli:

Opublikowano

czyli pasuja za***iście? :naughty: który pekł? :decayed: mam jeszcze jakieś komplety to bede działac:D jak chesz to ci podesle jeszcze jeden komplet :decayed:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 18:51_________________________________________________a ja z lampami działam podobnie jak ty :kox: szukam drugich :kox:

no p&p nie podejdą trzeba je docinać, ale moze cos się z nich zrobi :wink4:, zobaczymy jak już bede mial szlifiereczkę to sie pobawię w to, i tak w połowie marca wpadną orginały amerykancę ale pobawić sie można, ja drugi komplet sobie zrobię jakby na USach nie chcieli mi przeglądu podbić :D, chociaż o to bym się raczej nie martwił :tongue4:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 18:56_________________________________________________

slepy to Ty nie łyknąłeś tych amerykanów niedawno? :mysli:

Ciii :gwizdanie: