wojciu0308 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 od polifta nieee przedliftowa wole bo ma ladniejsza poduche poliftowa to taka "decha" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 ja juz tych nie bede zmieniac takie sa takie maja byc zastanawiam sie na kiera z S4 albo z B6 trójramienna tylko nie wiem jaki tam wieloklin w B6 jest i jak bedzie wygladac sytuacja z taśma i poducha Dużo roboty z tym jest i nie wiem czy ktoś to przerabiał u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 oczywiście mowie o 3 ramiennych kier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 od polifta nieee przedliftowa wole bo ma ladniejsza poduche poliftowa to taka "decha" no przedliftowa jest taka wypasiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 PABLO furacza mam z kwietnia wiec maly wieloklin Powodzenia w szukaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja kupiłem z dużym wieloklinem ale gościu mówił że wszystko ma żeby spasować do przedlifta taśme i jakaś przejściówka ale z taśma z b6 może być problem choć u kogoś widziałem kiere z b6 ale nie pamietam u kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 do wakacji musze kupic kier i wysłac pare drobiazgow do RAGAMMANA [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 19:58_________________________________________________ PABLO furacza mam z kwietnia wiec maly wieloklin Powodzenia w szukaniu jak nie kupie przedliftowej to bedzie poliftowa z przejsciowka aleee"szukajcie a znajdziecie" nie spieszy mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja kupiłem w tym tygodniu. Rezaj u siebie w podsufitce lampke z polifta wiesz jaka fajna zabawa już 3 dni nad nią pracuje żeby podłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 no to jak adrian to ogarnał że mu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja kupiłem z dużym wieloklinem ale gościu mówił że wszystko ma żeby spasować do przedlifta taśme i jakaś przejściówka ale z taśma z b6 może być problem choć u kogoś widziałem kiere z b6 ale nie pamietam u kogo. od polifta do przedlifta pasuje tylko trzeba miec tulejke redukcyjna zobaczymy co to bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 no to jak adrian to ogarnał że mu chodzi? On ma trochę inną ja mam z 1999 roku on ma chyba starsza ale spokojnie mysle że jutro ją zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja kupiłem w tym tygodniu. Rezaj u siebie w podsufitce lampke z polifta wiesz jaka fajna zabawa już 3 dni nad nią pracuje żeby podłączyć pare postów wcześniej podsufitówka z lampkami od polifta w sumie juz czeka na wsadzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No ja przy okazji robienia czarnej podsufitki z alcantary sobie rezam lampkę tylnią też dostane ogolnie myśle że bedzie koxx narazie jest troche problemów z podłączeniem ale dam rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No ja przy okazji robienia czarnej podsufitki z alcantary sobie rezam lampkę tylnią też dostane ogolnie myśle że bedzie koxx narazie jest troche problemów z podłączeniem ale dam rade. wszystko da sie ogarnać kwestia czasu i mocnych nerwow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 wojtek kiedy swap na 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dokładnie widze że ty nie wiele młodszy ode mnie jesteś i tez taki chory już w mody heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 wojtek kiedy swap na 1.8T koniec 2011 poczatek 2012 no chyba ze przy dobrych wiatrach w te wakacje [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 20:07_________________________________________________ Dokładnie widze że ty nie wiele młodszy ode mnie jesteś i tez taki chory już w mody heh tak to jest jak ma sie tate mechanika... i sie trafia w taki klub jak ten kiedyś bylem normalny tylko myłem auta ale teraz sie to zmienilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 ja licze koszta ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 ja licze koszta ;( silnik to jest :gwizdanie: ale nie mam istalacji nie mam pc... ;( a poza tym to wstyd wsadzać zwykle 1,8T takiego golasa.... jak juz robic to wiekszy cooler,turbo,wtryski zeby to mialo rece i nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi