PABLO Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 a tych 16" co sa wyzej nie bierzcie sobie do serca głownie kupiłem je na opony na audi nigdy nie beda jezdzic Zakładaj je, zrób fotkę i zapodaj zdjęcie jarko do kalendarza 2012 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 a tych 16" co sa wyzej nie bierzcie sobie do serca głownie kupiłem je na opony na audi nigdy nie beda jezdzic Zakładaj je, zrób fotkę i zapodaj zdjęcie jarko do kalendarza 2012 :kox: ta koniec świata by był na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 a tych 16" co sa wyzej nie bierzcie sobie do serca głownie kupiłem je na opony na audi nigdy nie beda jezdzic Zakładaj je, zrób fotkę i zapodaj zdjęcie jarko do kalendarza 2012 :kox: Wtedy biera 4 kopie kalendarza :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A dasz radę powiedzieć mi jakie głośniki wchodzą w te fabryczne miejsca w tylne drzwi? nigdzie nie mogę znaleźć na forum... A A4 fajna, super listwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 W bose są 16cm z tyłu mi też weszły bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A dasz radę powiedzieć mi jakie głośniki wchodzą w te fabryczne miejsca w tylne drzwi? nigdzie nie mogę znaleźć na forum... A A4 fajna, super listwy 16 cm na 100% w boczkach ori bez maskownic jak sciagniesz boczek to masz "linie" do wycięcia pod te katki i mocowania na ori glosniki a jak chcesz sie zabawic to polecam zrobic panel w drzwi i przymocowac glosnik nie do boczka a do drzwi lepszy efekt i brak drgan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 mam właśnie boczki z fabrycznymi maskownicami i je chciałbym założyć. A jaką głębokość włożyłeś? 58mm wejdzie, tak jak w przednie? Na przód właśnie zamocowałem do drzwi i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 do 65 podobno wchodza wiec 58 wejdzie bez problemu [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 17:42_________________________________________________na dzień dzisiejszy następująco: -skrzynia JBL w drodze -kiera S4 w drodze -prawe duże lustrko też w drodze w poniedziałek ma przyjsc -jutro walcze z dolna rozpórka -pomalowane zaciski i hak w seledynek -poprawiona koza z przodu -zderzak polift pomalowany (nie mam jeszcze ślizgów) -PDC w drodze moje radio jest do sprzedania bo po alpine jutro jade w poniedzialek koncze listwy jak wyjdzie baania to bedzie alcantara albo biały carbon i zaczynam zabawe z podsufitówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 byku dawaj fotkę jak wyglądają zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 jutro jak poprawie to może cynke fotke ale nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 byku dawaj fotkę jak wyglądają zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 paput jak u ciebie identyczne [br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 07:27_________________________________________________dziś przyszło małe granie Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Fajny basik. Ciekawy czy twoi sąsiedzi go też polubią jak mojego lubią xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 może polubia nie powiem bo gra fpyte nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ja mojego mam bardzo wyciszonego bo to nie ma sensu sam Bass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 nareszcie symetryczna By wojciu0308 at 2011-03-15 jeszcze mała poprawka bedzie i bedzie git i bagaj też już złożony bo po praniu byl By wojciu0308 at 2011-03-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 ładnie ładnie. jak ta skrzynka puka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 jutro może jakis filmik nakręce ale powiem szczerze że zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Na tym zdjęciu lewa lampa w stosunku do zderzaka ma nieco za dużą szpare chyba, że mi się zdaje Nakręć filmik z tą skrzynką, ile za nią dałeś? i jaki wzmak masz pod nią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 fotka jest ok ale z ciekawości jutro to obadam wzmak Blaupunkta GTA 260 za skrzynie dałem 170zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi