Gość mmcv Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Ale tu nie ma co lubiec :polew: Staram sie byc tolerancyjny ale naprawde to co ludzie ( tutaj na forum tez ) wyczyniaja z autami to przeciez sie nadaje na interie do tej slawnej galeri :polew:
Armi Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgadzam się. Wieśniactwo, a po postach widać na forum są też fani agro-tuningu
Gość mmcv Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgadzam się. Wieśniactwo, a po postach widać na forum są też fani agro-tuningu :good:
Perezip Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 nom wioska lekka z tymi tarczami, w ogole to nie pasuje do srodka auta, hehe jezeli mozna porównać, ja mam np. niebieskie wykonczenie tapicerki to nie wyobrazam sobie czegos takiego ale są gusta prawda lepiej zainwestowac w choromowane obwódki zegarów i jest git
krolu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 nom wioska lekka z tymi tarczami, w ogole to nie pasuje do srodka auta, hehe jezeli mozna porównać, ja mam np. niebieskie wykonczenie tapicerki to nie wyobrazam sobie czegos takiego ale są gusta prawda lepiej zainwestowac w choromowane obwódki zegarów i jest git ringi ma czytaj cały wątek
Dibo Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Już tak z tym agrotuningiem nie przesadzajcie. W np. Golfie IV zrobionym na "no-name'a" takie tarcze fajnie wyglądają Ale do Audi już nie pasują Wszystko zależy od tego jakie auto i jak zrobione.
Yelo Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Białe tarcze jeszcze z wielką biedą ujdą przy odpowiednim zaaranżowaniu wnętrza. To nie to samo, co kolorowe zegary z płomieniami rodem z NFSa... A i takie pomysły ludzie mają.
Armi Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Białe tarcze jeszcze z wielką biedą ujdą przy odpowiednim zaaranżowaniu wnętrza. To nie to samo, co kolorowe zegary z płomieniami rodem z NFSa... A i takie pomysły ludzie mają. Jest u nas taki jeden :gwizdanie:
David Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Białe tarcze jeszcze z wielką biedą ujdą przy odpowiednim zaaranżowaniu wnętrza. To nie to samo, co kolorowe zegary z płomieniami rodem z NFSa... A i takie pomysły ludzie mają. Jest u nas taki jeden :gwizdanie: poka poka
Armi Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Białe tarcze jeszcze z wielką biedą ujdą przy odpowiednim zaaranżowaniu wnętrza. To nie to samo, co kolorowe zegary z płomieniami rodem z NFSa... A i takie pomysły ludzie mają. Jest u nas taki jeden :gwizdanie: poka poka W dziale moja B5 jest. Poszukam.
sajmonik Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 zdjęcia z alegro zajefajne chodzi mi o miejsce na przebieg kilometrów na zegarach
kwasmrocza Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ja kupiłem auto i już mialo białe zegary teraz widze że to przypał :embarrassed:a i co ja teraz biedny mam zrobić
laki83 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 powiem tyle.....mam b6...i zmienić w niej tarcze zegarów na jakieś inne to gorzej niż kazirodztwo i woła o skaranie do Boga więc daj sobie spokój...a kup coś bardziej potrzebniejszego....
v1ck Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 w a4 najbardziej mi sie wlasnie podobaja te czarne zegary z czerwonym, drapieznym podswietleniem, nie ma sensu tego psuc przez takie cos..
kwasmrocza Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja mam białe zegary z niebieskim podświetleniem i mi się podobają niewiem jak innym
Armi Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja mam białe zegary z niebieskim podświetleniem i mi się podobają niewiem jak innym Innym nie
Rekomendowane odpowiedzi