Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Szukaj w WaxParadise :wink4:

Opublikowano

Glass Science dobre, ale jak u mnie tylko w powiązaniu z RainX 2in1, dopiero się sprawdza, od 80 km/h śladu wody na szybach nie ma

Opublikowano

rainx tez mam polecam za***isty srodek od 60 nie potrzeba wycieraczek przy spokojnym deszczu woda sperla sie i wiatr ja sciaga z szyby

Opublikowano
  • Autor

Glass Science dobre, ale jak u mnie tylko w powiązaniu z RainX 2in1, dopiero się sprawdza, od 80 km/h śladu wody na szybach nie ma

Chyba skuszę się na galon tego RainX 2in1 :decayed: widzę, że służy do czyszczenia i jednocześnie zostawia warstwę ochronną :good:

http://shop.advanceautoparts.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_2-in-1-Windshield-Washer-Fluid-%281-Gallon%29-Rain-X_7150024-P_N3313_T|GRP2077___

ale to już raczej na wiosnę, przez zimę dokończę unique może nałożona na g1 będzie jeszcze lepiej odprowadzała :)[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 09:34_________________________________________________

Ja tez tak chce :slina:

:naughty:

Opublikowano
:shocked: chyba podstawię Ci mojego paździocha :>
Opublikowano

Baaardzo fajne kropelkowanie. Tylko pozazdrościć. Ciekawe jak spisze się DG w starciu z zimowymi warunkami.

Chyba skuszę się na galon tego RainX 2in1 :decayed: widzę, że służy do czyszczenia i jednocześnie zostawia warstwę ochronną :good:

http://shop.advanceautoparts.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_2-in-1-Windshield-Washer-Fluid-%281-Gallon%29-Rain-X_7150024-P_N3313_T|GRP2077___

ale to już raczej na wiosnę, przez zimę dokończę unique może nałożona na g1 będzie jeszcze lepiej odprowadzała :)[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 09:34_________________________________________________

2w1 średnio się nadaje. Jest dużo mniej wytrzymały od czystego rainX za to świetnie się sprawdza jako reload. Tak więc polecam zabezpieczyć szybę zwykłym RainX'em i robić mu reload'a po każdym lub co któreś tam mycie. Efekty są super.

Opublikowano
  • Autor

Baaardzo fajne kropelkowanie. Tylko pozazdrościć. Ciekawe jak spisze się DG w starciu z zimowymi warunkami.

2w1 średnio się nadaje. Jest dużo mniej wytrzymały od czystego rainX za to świetnie się sprawdza jako reload. Tak więc polecam zabezpieczyć szybę zwykłym RainX'em i robić mu reload'a po każdym lub co któreś tam mycie. Efekty są super.

:good:

O 2x1 myślałem właśnie w kontekście reload :wink4: Szyba jest dokładnie zabezpieczona 3 mawstwami Gtechniq G1, który posiedzi na niej jeszcze dobre kilka miesięcy, ale niestety nie radzi sobie dobrze przy niskich prędkościach.

Opublikowano

ja mma tez czystergo rainx nie znam tych 2 w 1 jakos nie przekonuja mnie takie wynalazki

Opublikowano
  • Autor

ja mma tez czystergo rainx nie znam tych 2 w 1 jakos nie przekonuja mnie takie wynalazki

Brysio nie zrozumiałeś idei 2w1 :tongue4: to preparat do "codziennego" mycia szyb, który dodatkowo odświeża nałożoną wcześniej powłokę hydrofobową :wink4: taką jak np. G1, który jest wg opinii wielu userów najbardziej trwałą powłoką ze wszystkich dostępnych.

Opublikowano
  • Autor

Jak pomyślę, że tyle zachodu z custom cooler to mi się odechciewa :confused4: jak bym znalazł coś co wejdzie pod belkę w B7 bez większych przeróbek to bym się zdecydował :)

Opublikowano

Może i by wszedł ale ważniejszą sprawą jest szerokość chłodnic klimy i wody. Tutaj może się nie zmieścić. Poza tym nie wiem czy w 3.0d jest dużo większy niż z 2.0d (na zdjęciu wydaje się być taki sam) a ten z kolei przy 190KM już nie daje rady ;(

Opublikowano
  • Autor

Może i by wszedł ale ważniejszą sprawą jest szerokość chłodnic klimy i wody. Tutaj może się nie zmieścić. Poza tym nie wiem czy w 3.0d jest dużo większy niż z 2.0d (na zdjęciu wydaje się być taki sam) a ten z kolei przy 190KM już nie daje rady ;(

Może ktoś się szykuje do ściągania zderzaka i jest w stanie pomierzyć ile jest dokładnie miejsca pod belką i ile miejsca na głębokości :mysli:

Opublikowano

Brysio nie zrozumiałeś idei 2w1 :tongue4: to preparat do "codziennego" mycia szyb, który dodatkowo odświeża nałożoną wcześniej powłokę hydrofobową :wink4: taką jak np. G1, który jest wg opinii wielu userów najbardziej trwałą powłoką ze wszystkich dostępnych.

a chyba ze tak to juz nic nie mowie :)

Opublikowano
  • Autor

;)[br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 12:37_________________________________________________Miałem dzisiaj aparat pod ręką i udało się coś nagrać na szybko, w słuchawkach dużo lepiej oddaje dźwięk:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Troszke nie obserwowałem twojego paździocha, a tutaj cały czas zmiany w pozytywnym kierunku :naughty:

gratki :kox:

PS: możesz podpowiedzieć numery przednich chlapaczy :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Troszke nie obserwowałem twojego paździocha, a tutaj cały czas zmiany w pozytywnym kierunku :naughty:

gratki :kox:

PS: możesz podpowiedzieć numery przednich chlapaczy :mysli:

Dzięki :hi: w sumie mody już skończone :wink4:

Co do numerów chlapaczy, szukałem faktury i niestety nie mogę jej znaleźć :confused4: a na chlapaczu nie widać numerów bez ściągania z auta :confused4:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 10:33_________________________________________________ZuKeRs znalazłem numerki tych chlapaczy:

8E0 075 111 A :wink4: