QRi Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 każde 500+ to spora kasa formą oszczędności będzie brak DSG
Flyer Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Gdzies cos kiedys czytalem, ze Daniel w Golfa wrzucil 80k, czy jakos tak... Jak dla mnie bez sensu - chyba, ze ktos zarabia na takie mody w 2 miesiace, to co innego
GILI Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 każde 500+ to spora kasa http://www.parowozy.com.pl/ty5.htm może ten, ma w serii ponad tysiąc
QRi Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 każde 500+ to spora kasa http://www.parowozy.com.pl/ty5.htm może ten, ma w serji ponad tysiąc c**jowe alu, a przy tym ET ciężko będzie o jakiś sensowny zamiennik Flyer, ale chyba chodziło mu o całą kwote łącznie z zakupem samochodu... bo na sam tuning... mocne przeszacowanie
Flyer Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 no nie wiem... mi sie wydalo, ze wszystkie mody, ktore zrobil.
Buba Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 no nie wiem... mi sie wydalo, ze wszystkie mody, ktore zrobil. 25-30 na samochod reszta na mody
Flyer Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 za 25-30 to na pewno nie kupil Golfa R32
Buba Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 za 25-30 to na pewno nie kupil Golfa R32 a on ma wersje R32?
Flyer Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 fakt, moj blad, on ma zwyklego 2.8VR6 przerobione na R32
Buba Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 fakt, moj blad, on ma zwyklego 2.8VR6 przerobione na R32 nawet nie przerobiony tylko zwykly golf IV 2.8 chyba tylko jakies pierdoly z body ma zalozone
Flyer Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 no tak tak, w tym sensie mowie.
seves Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Qri nie chce nic mowic ale cos Ci tu watek sie ostatnio fest rozwinal na poszlakach pogloskach i pomowieniach a zadnych konkretow nie zdradzasz:polew: :polew: zakuj motor przynajmniej sprawisz ze Poziek znow do b6 wroci :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Qri nie chce nic mowic ale cos Ci tu watek sie ostatnio fest rozwinal na poszlakach pogloskach i pomowieniach a zadnych konkretow nie zdradzasz :polew: zakuj motor przynajmniej sprawisz ze Poziek znow do b6 wroci :gwizdanie: Jaka sensowna prowokacja z Twojej strony
seves Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Qri nie chce nic mowic ale cos Ci tu watek sie ostatnio fest rozwinal na poszlakach pogloskach i pomowieniach a zadnych konkretow nie zdradzasz :polew: zakuj motor przynajmniej sprawisz ze Poziek znow do b6 wroci :gwizdanie: Jaka sensowna prowokacja z Twojej strony nie no w sumie cos tam mi Qri na spocie wspominal ale wlasnie nic konkretnego nie padlo.. ja bym wolal zeby domodzil Mambe chociaz zdaje sobie sprawe ze koszt nie bedzie adekwatny do przyrostu ;(
GILI Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Qri nie chce nic mowic ale cos Ci tu watek sie ostatnio fest rozwinal na poszlakach pogloskach i pomowieniach a zadnych konkretow nie zdradzasz :polew: zakuj motor przynajmniej sprawisz ze Poziek znow do b6 wroci :gwizdanie: Jaka sensowna prowokacja z Twojej strony nie no w sumie cos tam mi Qri na spocie wspominal ale wlasnie nic konkretnego nie padlo.. ja bym wolal zeby domodzil Mambe chociaz zdaje sobie sprawe ze koszt nie bedzie adekwatny do przyrostu ;( będzie jednak jeździł szybkim i porządnym autem,a tak tylko Golfem :gwizdanie:
gregory Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Qri nie chce nic mowic ale cos Ci tu watek sie ostatnio fest rozwinal na poszlakach pogloskach i pomowieniach a zadnych konkretow nie zdradzasz :polew: zakuj motor przynajmniej sprawisz ze Poziek znow do b6 wroci :gwizdanie: Jaka sensowna prowokacja z Twojej strony nie no w sumie cos tam mi Qri na spocie wspominal ale wlasnie nic konkretnego nie padlo.. ja bym wolal zeby domodzil Mambe chociaz zdaje sobie sprawe ze koszt nie bedzie adekwatny do przyrostu ;( będzie jednak jeździł szybkim i porządnym autem,a tak tylko Golfem :gwizdanie: Po co z czegoś rezygnować. Najlepiej mieć dwa auta. Jedno do jazdy na co dzień, a drugiego za-pierdalacza
QRi Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 na dwa auta... "porzadne" - póki co, nie ma kapitału, może kiedyś... a że zasuwać lubię... jestem coraz bliżej rozbratu z czarną, jeżdzę, ogarniam, liczę i... chyba da radę
Wandej Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 na dwa auta... "porzadne" - póki co, nie ma kapitału, może kiedyś... a że zasuwać lubię... jestem coraz bliżej rozbratu z czarną, jeżdzę, ogarniam, liczę i... chyba da radę sprzedajesz?? Zeby nie było tak jak z autem Poźka
QRi Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 nic jeszcze nie jest przesądzone... póki co są to bliżej niesprecyzowane plany ilość $$ jaka jest wrzucona w samochód powinna podwoić jego wartość - licząc wszystko...w sensie moc, audio, wygląd jakie są realia... wszyscy wiemy... jedno jest pewne, za darmo nie oddam
Rekomendowane odpowiedzi