QRi Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 musze przyznac, ze ominal mnie ten zaszczyt, ale mlody jestem... czisko przede mna panocku spac nie bede przez ta czerwona picze na filmikach
poziek Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 bez zegarów ale przynajmniej reakcje chłopaków adekwatne:
kadafi Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 super fura :good: body jest od MS Design tak dla sprostowania tylko pogratulowac i szybkich zakretow zycze
gregory Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 tak patrze teraz na te swoje filmiki i mam mieszane odczucia co do sprawnosci wspinania sie wskazowki, badz opadania... zalezy po ktorej stronie jestesmy jakos tak moglo by byc dynamiczniej Kup se ośkę to zapewne będzie dynamiczniej :>
QRi Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 jak oska... to tylko czinkłeczento w holenderskim gazie.... - wszystko inne musi miec
kuredu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 jutro ja nakręcę filmiki i zobacze tak dla porównania jakie będą u mnie czasy bo teoretycznie moc mam podobną . jak tu się kiedyś bawiłem o 3 w nocy w Lublinie to 60-160 było poniżej 10sek ale to na 3 biegu.startując z 2 powinno być lepiej...fajnie Ci że możesz coś tam jeszcze dłubać w aucie bo u mnie z ośką dalsza ingerencja jest bez sensu.
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 jutro ja nakręcę filmiki i zobacze tak dla porównania jakie będą u mnie czasy bo teoretycznie moc mam podobną . jak tu się kiedyś bawiłem o 3 w nocy w Lublinie to 60-160 było poniżej 10sek ale to na 3 biegu.startując z 2 powinno być lepiej...fajnie Ci że możesz coś tam jeszcze dłubać w aucie bo u mnie z ośką dalsza ingerencja jest bez sensu. to czekamy
poziek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 jutro ja nakręcę filmiki i zobacze tak dla porównania jakie będą u mnie czasy bo teoretycznie moc mam podobną . jak tu się kiedyś bawiłem o 3 w nocy w Lublinie to 60-160 było poniżej 10sek ale to na 3 biegu.startując z 2 powinno być lepiej...fajnie Ci że możesz coś tam jeszcze dłubać w aucie bo u mnie z ośką dalsza ingerencja jest bez sensu. tylko nałóż jakiś makijaż na to kręcenie filmików
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 To ja też się nakręcę możesz na suchym
gregory Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 To ja też się nakręcę możesz na suchym Dzięki Miron to właśnie na twoje pozwolenie czekałem
QRi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 jak dobrze pojdzie to dzisiaj przeprowadze operacje "zamknij pan budzik" oczywiscie na niemieckiej autostradzie odcinek "katowitz nach gliwitz ins oberschlesien land"
gregory Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja już taką operacje przeprowadziłem: Jakość kiepska bo sam robiłem tą fotkę telefonem Auto by jeszcze poszło, bo czuć było zgodnie jak w temacie "moc vs. moment" że moc nie zrównała się jeszcze z oporami powietrza, ale drogi brakło. Jak będzie okazja to spróbuje dokręcić jeszcze. Poza tym to czułem się bardzo nienaturalnie w tej blaszanej puszce bo to już zdecydowanie za dużo jak na A4:B5. Do 230 to tak jeszcze normalnie ale powyżej to już droga się wąska zrobiła bardzo. Tobie też życzę powodzenia Choć przy Q może być inaczej, przynajmniej na tym 1Bar-ze.
kuredu Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 no to gratuluje zdrowego rozsądku robić fotkę przy 260km/h i trzymać kiere jedną ręką :notworthy:
QRi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 jest ryzyko jest zabawa - lece na kato
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 no to gratuluje zdrowego rozsądku robić fotkę przy 260km/h i trzymać kiere jedną ręką :notworthy: jaką jedna ręką - fote robił aparatem a prócz tego przez kom gadał
QRi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 prawdopodobnie bede musial sprzedac samochod - wiecej konkretów koło poniedziałku/wtorku
Rekomendowane odpowiedzi