Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.9 TDi ATD (seria 100 KM 240 Nm) 228,7 KM 418.8 Nm [MR Motors]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No silnik bardzo ładnie zmodyfikowany a co z resztą hamulce, zawieszenie bo chyba nie zostało seryjne??

Opublikowano
  • Autor

zawias jest zmieniony, na przodzie tarzca 280 mm ebc + grenstuff(plan na większe), tył 256 mm wentylowana z cupry

Opublikowano

zapodaj na przód 312x25mm do tego dobry klocek i powinno wystarczyć bo 280x22mm co cienizna bardzo słabo hamuje.

Opublikowano
  • Autor

własnie myśle nad takim zestawem + zaciski z ibizy cupry 4 toczkowe, jak narazie chce dojeździć ten zestaw co mam, wymienione były końcem maja

Opublikowano

STD1984 zaciski 4 tłoczkowe z Seata to są Brembo. Kosmiczne ceny klocków i starczają naprawdę na bardzo krótko. Jak chcesz mieć w miarę tanio i dobrze to tył masz już odpowiedni, przód szukaj z R32. Zostaje jeszcze Leon CupraR (Brembo).

Opublikowano

:slina: szacun...

pewnie ma spore problemy z trakcją :naughty:

Opublikowano

no przy takiej mocy dobrze by bylo miec :quattro:

a sa a3 1.9 tdi w quattro ??? a4 to wiem ze sa :naughty:

polowale na quattro ale ciezko trafic w 1.9

nagraj jakis film bo jestem ciekaw jak to sie zbiera :good:

Opublikowano

a sa a3 1.9 tdi w quattro ??? :

jasne ze sa :)

Opublikowano
  • Autor

na jedynce na 2 biegu już nie jst źle, no chyba że jest mokro :D wtedy na 4 biegu dopiero można bez kręcenia przyspieszać [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 07:35_________________________________________________

STD1984 zaciski 4 tłoczkowe z Seata to są Brembo. Kosmiczne ceny klocków i starczają naprawdę na bardzo krótko. Jak chcesz mieć w miarę tanio i dobrze to tył masz już odpowiedni, przód szukaj z R32. Zostaje jeszcze Leon CupraR (Brembo).

dzięki za pomoc właśnie jestem w trakcie szukania

Opublikowano

a długo już jeździsz na takim setupie? zastanawia mnie jak takie moce znosi dół silnika :mysli:

Opublikowano
  • Autor

a długo już jeździsz na takim setupie? zastanawia mnie jak takie moce znosi dół silnika :mysli:

10000 km na setupie na 200.8 KM i 368 Nm i 1000 km na 220 i 400 Nm jest tak wystrojone że nie powinno robic problemów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No powiem ci piekny wynik :slina:, zapodaj jakis filmik nie widzisz jak sie lud domaga :kox: . A hamulce zmien obowiazkowo bo faktycznie cienizna patrzac na moc :cool1: Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zapodaj jakis filmik nie widzisz jak sie lud domaga :kox: . A hamulce zmien obowiazkowo bo faktycznie cienizna patrzac na moc

film nakręce jak będzie sucho i lepsza przyczepność, heble narazie seria ebc turbogroove (nie polecam) + greenstuff, rozglądam się za czymś większym :) ale znaleźć coś odpowiedniego jest naprawdę trudno...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

taki sam silnik mam w Polo, kurde gdyby pójśc Twoim śladem, to Polówka-lżejsza od A3, łykneła by Ciebie :tongue4:

ciekawi mnie tylko żywotność silnika na tym setupie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ciekawi mnie tylko żywotność silnika na tym setupie

jak się coś sypnie to bez problemu można spasować ASZ/ARL/BLT więc wyjście jest, narazie silnik jest zdrowy, żadnych złych oznak

Opublikowano

Jestem ciekawy ile pali diesel przy takiej mocy...mialem 200sxa przy 220hp palil mi w miescie przy dynamiecznej jezdzie 15l a jak u Ciebie?

Opublikowano
  • Autor

Jestem ciekawy ile pali diesel przy takiej mocy...mialem 200sxa przy 220hp palil mi w miescie przy dynamiecznej jezdzie 15l a jak u Ciebie?

dojazdy do pracy 10 km, grzanie na postoju, jazda z nie lekką nogą 11,9 wczoraj mi wyszło

Opublikowano

ja to już powiedziałem ale powiem jeszcze raz, gratulacje za wykonanie takiego setupu :good:

Opublikowano

dojazdy do pracy 10 km, grzanie na postoju, jazda z nie lekką nogą 11,9 wczoraj mi wyszło

hmmm super wynik jak na taka moc :)
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

jak jest cieplej pali 8-9, na trasie około 6, więc mozna być zadowolonym[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 17:08_________________________________________________Najnowszy setup z wtryskiem Snow Performance Stage 2:

6270d5155fad2964.jpg