marcin46tkh Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ...nie podobał mi się nigdy ten model felgi i byłem sceptycznie nastawiony to Twojego pomysłu, ale nie wypowiadałem się dopóki nie zobaczyłem koła na aucie. Powiem Ci, że naprawdę dobrze się tu prezentuje i powoli zmieniam zdanie co do tego kółka Przydałby się chyba jakiś dystans do przodu (nie pamiętam już czy masz już w planach zmianę w tym temacie). Ja osobiście zostałbym przy tym kolorze lub ew. Daytona Grey lub coś w tym stylu, ale to tylko moje zdanie. Auto bardzo ładnie się prezentuje, wnętrze bardzo ładne, teraz tylko niech jeszcze niżej auto siądzie, żebyś mógł spasować koło tak jak chcesz Powodzenia w dalszych modach.
?uki1984 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Mlody wrzuć coś centralnie bokiem i jakiś filmik:naughty:
Młody_drog Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dobra ostatnia na dzisiaj
cymek28 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Przepiękna fota.Do kalendarza z nią
miszka Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czym twój kumpel robi te zdjęcia , bo to głownie jego zasługa że te zdjęcia tak rwą suty
iconslave Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czym twój kumpel robi te zdjęcia , bo to głownie jego zasługa że te zdjęcia tak rwą suty To foty Matiego
miszka Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czym twój kumpel robi te zdjęcia , bo to głownie jego zasługa że te zdjęcia tak rwą suty To foty Matiego A można wiedzieć jakim kalkulatorem
iconslave Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czym twój kumpel robi te zdjęcia , bo to głownie jego zasługa że te zdjęcia tak rwą suty To foty Matiego A można wiedzieć jakim kalkulatorem a kalkulatorem fotograficznym a tak serio to nie wiem nie znam się , chyba jakiś Canon z lidla
miszka Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czym twój kumpel robi te zdjęcia , bo to głownie jego zasługa że te zdjęcia tak rwą suty To foty Matiego A można wiedzieć jakim kalkulatorem a kalkulatorem fotograficznym a tak serio to nie wiem nie znam się , chyba jakiś Canon z lidla takim
szczawik Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 z exif mozna przeczytac, ze to Canon EOS 5D:wink:
Młody_drog Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czym twój kumpel robi te zdjęcia , bo to głownie jego zasługa że te zdjęcia tak rwą suty To foty Matiego A można wiedzieć jakim kalkulatorem a kalkulatorem fotograficznym a tak serio to nie wiem nie znam się , chyba jakiś Canon z lidla takim http://gizmodo.pl/wp-content/uploads/7/3/73bef13f65f233e85fa2a27321c3e10a.jpg Foty moje... Lubie ludzi ktorzy mysla ze sobie kupia dobry aparat i od razu beda walic foty profi... Foty robione 5d na szkle 85mm f/1.8 i 14mm na f/2.8 jesli ci cos to mowi Grzechu auto sie slni za***iście z daleka i na zdjeciach ale jak podejdziesz blizej to juz nie jest tak ciekawie dlatego trzeba malowac cale i bedzie Tap Tap
Młody_drog Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 bedziesz dzis? Raczej bede Tap Tap
laki83 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czym twój kumpel robi te zdjęcia , bo to głownie jego zasługa że te zdjęcia tak rwą suty To foty Matiego A można wiedzieć jakim kalkulatorem a kalkulatorem fotograficznym a tak serio to nie wiem nie znam się , chyba jakiś Canon z lidla takim http://gizmodo.pl/wp-content/uploads/7/3/73bef13f65f233e85fa2a27321c3e10a.jpg Foty moje... Lubie ludzi ktorzy mysla ze sobie kupia dobry aparat i od razu beda walic foty profi... Foty robione 5d na szkle 85mm f/1.8 i 14mm na f/2.8 jesli ci cos to mowi Grzechu auto sie slni za***iście z daleka i na zdjeciach ale jak podejdziesz blizej to juz nie jest tak ciekawie dlatego trzeba malowac cale i bedzie Tap Tap powiem ci że tez tak mam....jak na mojego parcha patrze z daleka to jest git ale coś bliżej to krew mnie zalewa
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 jak ja tu dawno nie byłem nie wiem czemu mi sie wątek z subskrybowanych stracił Młody ale doebałeś :kox::kox: przezajebiste foty lampy robią robotę zresztą jak fele i air i grile i.. no kosa jest no:naughty: chociaż osobiście wolę większe fele bez rantu bo rant jednak zawsze optycznie pomniejsza felgę to najważniejsze że Tobię sie podobają ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ---------- Na dzien dzisiejszy , jedyny czarny ktory mi sie podoba to czarna perla, lub czarny matt z folii. Z tym ze czarna perla jest niepraktyczna. A czarny matt pasuje do aut z konkretnymi motorowniami. (moje zdanie) Tak jak juz mlodemu D pisalem na PW- to jest jakis odcien cappuchino. Ciekawa opcja i nalezy do typow kolorow na ktorym nie widac kazdego pylka, jak na przyklad srebrny. Ja wlasnie rozmyslam nad projektem MK3 wlasnie z takim kolorem, do tego wstawki w czarnej perle. Wnetrze chcialbym miec polaczenie ciemniejszej bezowej skory z aluminium, lub czarna perłą. Problem w tym, że jadą do mnie pomarańczowe felgi i w środku będzie trochę akcentów z pomarańczowym kolorem:decayed: więc muszę chyba dobrać kolor który w miarę się skomponuje z pomarańczem Młody tylko nie dobieraj koloru lakieru auta do koloru felg raczej zastanów się dobrze nad kolorem furki i do niego dobierz felgi bo felgi czy to sam wzór czy kolor łatwo zmienisz nawet jak Ci się znudzi a jednak z kolrem na aucie już tak łatwo i tanio nie jest to takie moje skromne zdanie biednego rezacza
Młody_drog Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Hehe dzięki seves Jak narazie to czytam komentarze o plasti dip'ie, może zaryzykuję i psiknę go w biały mat albo niebieski mat Nie wiem tylko jak to się trzyma, jak mycie itp itd
Rekomendowane odpowiedzi