Młody_drog Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 to byłoby za dużo pomarańczowego jak na moje.. nic Ci nie sugeruję, ale biały i pomarańczowy za***iście do siebie pasują Chyba masz racje, wtedy by była na prawde czikita edyszon:grin:
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 do forumowej Czikity trochę Ci brakuje :grin:
iconslave Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 jezeli bedzie gites to tezzmieniam kolor mati
David Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Dzisiaj przy myciu znowu się załamałem, lakier w bardzo opłakanym stanie Za tydzień lecę do Polski na parę dni, zamówiłem dwie puszki plasti dipa, jedna biała jedna niebieska, będę próbował na mazdzie kuzyna Zrobimy jeden błotnik biały, drugi niebieski i pojeździmy z tydzień, popróbujemy na myjni, pod ciśnieniem, pod szczotą, wszystko opiszę i zrobię filmik, jeśli efekt mnie zadowoli a trwałość nie będzie najgorsza to po przyjeździe zamawiam cały kit na moje auto Co do koloru to dalej nie wiem, może zrobię tak jak na tym filmiku S4 i pomieszam niebieski z czarnym:kox: Widzę, że w ofercie jest jeszcze fluorescent orange, może jak by pomieszać ten orange z czarnym i zrobić ciemny pomarańcz swietny pomysl przetestowac to na starym aucie co by szkoda nie bylo
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 jezeli bedzie gites to tezzmieniam kolor mati ale Twój kolor jest świetny!
iconslave Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 jezeli bedzie gites to tezzmieniam kolor mati ale Twój kolor jest świetny! ale tez jest w hoojowym stanie , mi sie podoba taki zgnily zielony mat
iconslave Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Młody a co to za lampy co masz? wystarczy poczytac pare stron do tylu pozdro
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Parę stron tzn ile:naughty:pisze z telefonu i ogólnie źle się obsługuje
David Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Młody a co to za lampy co masz? lepiej zapytaj na pw o koszta to juz mniej beda Ci sie podobac
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 E tam jak ktoś mocno chce to kasa nie straszna:wink:
iconslave Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 E tam jak ktoś mocno chce to kasa nie straszna:wink: tak trzymaj a lampy to przeszczep : ledy rs6, bixy z b8 i tak dalej
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No to niezłe rezanko było ale pomału do wszystkiego się dojdzie:wink:
?uki1984 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 jezeli bedzie gites to tezzmieniam kolor mati ale Twój kolor jest świetny! Mlody zgadzam się z Jędrkiem. Mlody twój kolor super, po prostu go odśwież i będzie elegancko:wink:. Nie kombinuj bo przesadzisz a odwrotu juz nie będzie jak wyjdzie kupa:kwasny:
iconslave Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 jezeli bedzie gites to tezzmieniam kolor mati ale Twój kolor jest świetny! Mlody zgadzam się z Jędrkiem. Mlody twój kolor super, po prostu go odśwież i będzie elegancko:wink:. Nie kombinuj bo przesadzisz a odwrotu juz nie będzie jak wyjdzie kupa:kwasny: Luki ale to bylo o moim aucie eheh a co do koloru to plastidipem bedziemy jechac
Młody_drog Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jedrek cytowal icona wiec o jego auto chodzi Tap Tap
?uki1984 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 jezeli bedzie gites to tezzmieniam kolor mati ale Twój kolor jest świetny! Mlody zgadzam się z Jędrkiem. Mlody twój kolor super, po prostu go odśwież i będzie elegancko:wink:. Nie kombinuj bo przesadzisz a odwrotu juz nie będzie jak wyjdzie kupa:kwasny: Luki ale to bylo o moim aucie eheh a co do koloru to plastidipem bedziemy jechac Nie wiem mi tam mat nie podchodzi i ten plasti dip, ewentualnie jak pomalujecie to połóżcie jeszcze plasti dip clear:wink:
Gwerty Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 E tam jak ktoś mocno chce to kasa nie straszna:wink: tak trzymaj a lampy to przeszczep : ledy rs6, bixy z b8 i tak dalej konkretniej soczewki b8, przetwornice koiti d4s, z rs6 to zostały jedeynie wnetrza z mocowaniem ledów ale poprzerabiane pod kierunki i drl ledy kupine z allegro i wpasowywane.
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 E tam jak ktoś mocno chce to kasa nie straszna:wink: tak trzymaj a lampy to przeszczep : ledy rs6, bixy z b8 i tak dalej konkretniej soczewki b8, przetwornice koiti d4s, z rs6 to zostały jedeynie wnetrza z mocowaniem ledów ale poprzerabiane pod kierunki i drl ledy kupine z allegro i wpasowywane. majstersztyk bravo.
Rekomendowane odpowiedzi