poziek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Domjenick nie chcialem nowego tematu jesli Cie to ugryzło przepraszam. Boniu nic nie kopalem przy silniku wyjalem MBC wczoraj i jakby wrocilo do normy idzie do 0.8 bar w piku pozniej spada na 0,6 przy odcince bingo
domjenick Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Domjenick nie chcialem nowego tematu jesli Cie to ugryzło przepraszam. nie "ugryzlo",ale trzymajmy sie tematu,tak dla innych,bo ktos w przyszlosci bedzie szukal o doladowaniu,a natrafi na info o wtryskach -BTW-dawno nie widzialem slowa "przepraszam" za cos nie na temat
grubsor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 młodziez w dzisiejszyszch czasach jest kulturalna jednak zmienilem stacje paliw i wszystko jakby powoli wracalo do normy dzisiaj przeczyszcze jeszcze układ paliwowy
zaku9999 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 witam zalozylem wskaznik cisnienia doladowania turbo , mam zwykle 1.8t nic nie przerobione ,i mam pytanie jakie powinno mi wskazywac cisnienie z gory dziekuje
domjenick Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 witam zalozylem wskaznik cisnienia doladowania turbo , mam zwykle 1.8t nic nie przerobione ,i mam pytanie jakie powinno mi wskazywac cisnienie z gory dziekuje 0,60 bara max
Buba Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 witam zalozylem wskaznik cisnienia doladowania turbo , mam zwykle 1.8t nic nie przerobione ,i mam pytanie jakie powinno mi wskazywac cisnienie z gory dziekuje 0.5-0.6 bara. 0.5 to taka dolna "dopuszczalna" granica
domjenick Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 witam zalozylem wskaznik cisnienia doladowania turbo , mam zwykle 1.8t nic nie przerobione ,i mam pytanie jakie powinno mi wskazywac cisnienie z gory dziekuje 0.5-0.6 bara. 0.5 to taka dolna "dopuszczalna" granica eee tam AVJ seryjnie ma 0,45
Buba Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 witam zalozylem wskaznik cisnienia doladowania turbo , mam zwykle 1.8t nic nie przerobione ,i mam pytanie jakie powinno mi wskazywac cisnienie z gory dziekuje 0.5-0.6 bara. 0.5 to taka dolna "dopuszczalna" granica eee tam AVJ seryjnie ma 0,45 Panie Moderatorze prosze uwaznie czytac. Pytanie ktore zostalo tutaj zadane dotyczy silnika AEB ktory kolega ma w profilu. Bedzie kropek nastepnym razem
zaku9999 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 wiec u mnie jest tak 0.4 czy to moze byc spowodowane spitlerem frogr ,czy juz slaba turbina moze byc
domjenick Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 wiec u mnie jest tak 0.4 czy to moze byc spowodowane spitlerem frogr ,czy juz slaba turbina moze byc ciężko powiedzieć,zeby to sprawdzić,trzebaby inny wskażnik podpiąć,żeby wyeliminować,błąd wskaznika....
Rekomendowane odpowiedzi