grzesu3 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 witam Panowie i Panie montował to ktoś u siebie http://allegro.pl/item825346826_grill_sportowy_atrapa_audi_a4_b5_95_01_z_abs_od_fk.html Dzięki za wszelkie informacje.
keżor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ja już kilka przerobiłem najpierw był zwykły : następnie jako młody rezacz założyłem sobie super hiper extra tuningowy grill kamei ale wkońcu mi sie odwidział i wciepłem równie tuningowy grill matig a wkońcu odzyskałem gust i wychaczyłem na allegro piękny grill S4 ale jakoś tak wyszło że wymieniłem sie ze znajomym na grille , bo on miał zderzak z S4 i mu bardziej pasował i założyłem grill po 2lifcie wkońcu wymyśliłem że chce mieć czarną ramke w grillu i wymieniłem sie z innym kumplem żeby zobaczyć jak będzie to wyglądać , zwykły grill z polakerowaną na czarno ramką potem wróciłem do grilla z S4 i zamieniłem sie z kumplem Krolem na taki sam, ale cały czarny i jest mega koks (niestety mam tylko takie zdjęcie): brakuje mi w swojej kolekcji z fajniejszych pozycji jeszcze grila z RS4
A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 brakuje mi w swojej kolekcji z fajniejszych pozycji jeszcze grila z RS4 moge ci pozyczyc i zobaczysz jak bedzie wygladal
wojciu0308 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 na twoim miejsu nie bawil bym sie w takie mody ale to twoje auto nie moje... o gustach sie nie dyskutuje. Moim zdaniem lepiej zrobisz jak zmienisz sobie na gril z II lifta albo jakis ladny od S4 Mysle ze to OOOO na 4 zdjeciu u kolegi wyzej najladniej sie prezentowalo no i oczywiscie gril od RS4 wymata
Armi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 witam Panowie i Panie montował to ktoś u siebie http://allegro.pl/item825346826_grill_sportowy_atrapa_audi_a4_b5_95_01_z_abs_od_fk.html Dzięki za wszelkie informacje. Taki grill to lipa. Lepiej zostawić seryjny i maznąć maskę na czarno. Marki się wstydzisz? Rozumiem jak byś miał znaczek opla ale audi
bakuś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Co prawda to prawda. Grill bez znaczka nie wygląda. W passacie może jeszcze... Jak koledzy piszą: lepiej kupić S4 lub RS4 lub ewentualnie pomalować ramkę grilla na czarno - też ładnie wygląda.
grzesu3 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 witam Panowie i Panie montował to ktoś u siebie http://allegro.pl/item825346826_grill_sportowy_atrapa_audi_a4_b5_95_01_z_abs_od_fk.html Dzięki za wszelkie informacje. Taki grill to lipa. Lepiej zostawić seryjny i maznąć maskę na czarno. Marki się wstydzisz? Rozumiem jak byś miał znaczek opla ale audi Gdbym się marki wstydził to bym nie kupił A4 Chce zmienić bo mój jest ścichany i powłoka srebrna jest zaśniedziała. Rozejrzę się za grilem od S4
Nowak_zg Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 witam Panowie i Panie montował to ktoś u siebie http://allegro.pl/item825346826_grill_sportowy_atrapa_audi_a4_b5_95_01_z_abs_od_fk.html Dzięki za wszelkie informacje. Taki grill to lipa. Lepiej zostawić seryjny i maznąć maskę na czarno. Marki się wstydzisz? Rozumiem jak byś miał znaczek opla ale audi Gdbym się marki wstydził to bym nie kupił A4 Chce zmienić bo mój jest ścichany i powłoka srebrna jest zaśniedziała. Rozejrzę się za za grilem od S4 sposob domowy: wymontuj zmatuj prysnij szzzprajem na czarno jak ci sie uda to nawet zaciekow nie zrobisz sposob lepszy: wymontuj zmatuj daj do lakiernika niech prysnie sposob drozszy: daj auto do lakiernika niech zrobi wszystko
grubcio1980 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sam myśle nad grilem.Keżor fajne fotki bardzo pomagają.Grzesu3 widziałem to na żywca i ...lipa.Najlepiej wygląda S4 zwłaszcza na ciemnym lakierze , ale ceny ,mnie przerażają.50 a 500 to różnica , choc ja czekam aż się uzbiera i będzie S4
grzesu3 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Sam myśle nad grilem.Keżor fajne fotki bardzo pomagają.Grzesu3 widziałem to na żywca i ...lipa.Najlepiej wygląda S4 zwłaszcza na ciemnym lakierze , ale ceny ,mnie przerażają.50 a 500 to różnica , choc ja czekam aż się uzbiera i będzie S4 Właśnie mam ciemny lakier. Różnica w cenie wyrombista :gwizdanie: Trzeba wykombinować kasę Pomyślę po świętach
grzesu3 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 pomaluj i bedzie A z tego sreberka farba nie zjedzie ?
wojciu0308 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 musisz to sreberko ściągnąć wyczyścić i pomalować nie powinno zejść oczywiście pamiętaj żeby po wyczyszczeniu odtłuścić ramkę
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ja już kilka przerobiłem :polew: :polew: :polew:
slepy Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja już śmigam na pomalowanej ramcę od grilla RS, ponad pół roku i póki co jest wszystko OK, tylko pierwotny lakier zdrapany do plastiku, i dopiero malowany
grzesu3 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 musisz to sreberko ściągnąć wyczyścić i pomalować nie powinno zejść oczywiście pamiętaj żeby po wyczyszczeniu odtłuścić ramkę Panowie jakiej grubości papieru ściernego użyć do starcia sreberka?
grzesu3 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 200 - 180 - 150 - któryś z tych Zedrzeć sreberko, odtłuścić i dać podkład bezbarwny? i potem lakier czarny ?
moskal Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 200 - 180 - 150 - któryś z tych Zedrzeć sreberko, odtłuścić i dać podkład bezbarwny? i potem lakier czarny ? dokładnie podkład nie musi byc bezbarwny , przeważnie jest szary ale to nie istotne.
slepy Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja kupiłem spray czarny mat, i był on razem z podkładem, trzy, cztry warsty i jest malina
Rekomendowane odpowiedzi