Jurekh Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Witam! jest juz tu tego juz troche ale nic bo by mnie zadowalało... generalnie: jak w temacie - zawieszenie piszczy na wybojach... jak nim bujam na parkingu jest ok, tylko podczas jazdy... a ze w polsce drogi mamy jakie mamy to piszczy prawie caly czas... jest jeszcze jedna sprawa... kompetnie sie nie znam na mechanice pojazdowej [cholerni informatycy] wiec jakby ktos był laskaw mi napisac co czym i gdzie przesmarowac bylbym bardzo wdzieczny:) pozdrawiam, JH.
cayenne Opublikowano 23 Maja 2007 Opublikowano 23 Maja 2007 Ale jak Ci piszczy? Słychać to przy zamkniętych szybach,czy tylko przy otwartych? Może być któreś jarzmo, z którego wyleciał smar.albo klocki masz luźne.
Jurekh Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Opublikowano 24 Maja 2007 piszczy czy tam skrzypi... jak kto woli... słychac nawet przy zamkniętych szybasz [bo głośno piszczy] a jak piszczy... heh przyjedz do mnie to posłuchasz:) a powaznie to nie potrafie ci napisac jaki to dźwiek jest.. no jakby nie bylo gdzies smaru czy cos i na wybojach tak się tylko dzieje ale gdzie i jaki smar to juz nie mam pojecia...
schiller Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 oj ja mysle ze tu nie pomoze smarowanie. takie "skrzypienie" to zazwyczaj znak ze szykuje sie wymiana wahaczy...
Rekomendowane odpowiedzi