oizdog Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam, planuje zakup a4 z 1995 roku, czytałem, że istnieje możliwość wypięcia sie wachaczy. Wolał bym nie stracic koła jadąc 1..0 km/h Moje pytanie to: Jak czesto robicie zawias w swoich a4 -kach? Dla ułatwienia podam że jestem z Warszawy i drogi mamy okropne. Pzdr.
bratpit Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam,planuje zakup a4 z 1995 roku, czytałem, że istnieje możliwość wypięcia sie wachaczy. Wolał bym nie stracic koła jadąc 1..0 km/h Moje pytanie to: Jak czesto robicie zawias w swoich a4 -kach? Dla ułatwienia podam że jestem z Warszawy i drogi mamy okropne. Pzdr. Wypiąc ci się może w każdym aucie np sworzeń wachacza i też koło może ci wpaść do auta. Zawieszenie wytrzymuje w zależności w jakim stanie kupisz auto i jak będziesz jeżdził i oczywiście jakie elementy w zawieszeniu masz założone czy ori czy z allegro od 30 do 50 tys km.
Hugo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zawieszenie wytrzymuje w zależności w jakim stanie kupisz auto i jak będziesz jeżdził i oczywiście jakie elementy w zawieszeniu masz założone czy ori czy z allegro od 30 do 50 tys km. Nie ma na to reguły.Znam ludzi którzy w A4 robili fabryczny zawias dopiero przy ok 150 tys
Krzychu88 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 ja nie robilem wcale jeszcze, przebieg mojego autka przekracza 160 tys. jezdze tez po nierownych drogach ale nie narzekam na zawieche nic tam nie robilem, a po Polsce mam przejechane okolo 90tys pisalem o tym w innym poscie: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=780
bolek Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 A ja wymieniam przynajmniej raz na dwa miesiące którys bo zawsze jak uslycsze jakies stuki to mnie kur...a bierze i jade do mechanika-Ale cos za Coś aha.i mieszkam w Krakowie a dojazd do mojego domu tojedne wielkie pobojowisko
Gość Murzyn Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 moje po 40k w polsce jest w stanie idealnym....wczesniej nie wiem kiedy bylo zmieniane (ale moge sprawdzic)
Rekomendowane odpowiedzi