Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Moje Audi sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od trzech miesiecy jestem włascicielem A4 2.0 TDI 143KM.2008,kupionym w salonie w Szwajcarji(spełnione marzenie).

Robi wrażenie z zewnątrz i od środka,jazda tym autem to czysta przyjemność.

a to kilka fotek

1y5jui.jpg

1Our8i.jpg

87gMA.jpg

1zmOsJ.jpg

xT039.jpg

xTa1J.jpg

9ptEA.jpg

1PNKRi.jpg

9pL6A.jpg

1PO3Or.jpg

xTruJ.jpg

xTtZS.jpg

Opublikowano
:kox: za***isty kolor.
Opublikowano

może powiesz coś więcej o autku? wypas? jakieś plany co do modów (o ile są)? generalnie autko :kox: tak jak każde A4 :good:

Opublikowano
  • Autor

ciezko było mi znalesc z full wypasem a ja mam 12PP,navi z mapka z całej europy,koła 17,za***iste nagłosnienie ze wzmacniaczem i zmieniarką,siedzenia welurze podgrzewane(nie chciałem skóry),to moje pierwsze auto bez koła zapasowego,kompresor mnie zadziwił.[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 22:44_________________________________________________tylko nie mam świateł typu LED które mi się podobaja,ale niedługo wstawie.

Opublikowano

Przepiękny :) wygląda jak jakaś limo a nie a4( w porównianiu do A4 B5) :)

Opublikowano

ciezko było mi znalesc z full wypasem a ja mam 12PP,navi z mapka z całej europy,koła 17,za***iste nagłosnienie ze wzmacniaczem i zmieniarką,siedzenia welurze podgrzewane(nie chciałem skóry),to moje pierwsze auto bez koła zapasowego,kompresor mnie zadziwił.[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 22:44_________________________________________________tylko nie mam świateł typu LED które mi się podobaja,ale niedługo wstawie.

fajna furka :good::kox: lampy led z tylu troszke kosztuja :kwasny: a przod co masz ?

Opublikowano

Z tego co widzę to brakuje xenia i ledów przód i o tym kolega chyba pisał :disgust: Ale to się wiąże ze sporymi kosztami, bo do xenia musi być samopoziom i spryskiwacze, bo tego też nie widać :decayed:

Ale ogólnie fura koxik :kox: ładniutka :good: pokaż więcej fotek wnętrza, fotele itd. :) Gratulacje wyboru auta :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ta wersja jest na ramie A5,jest obniżona i wydłużona.

wewnątrz jest duża różnica co do wygody siedzenia na tylnej kanapie i ogólnie jest więcej miejsca,porównujac A4 z 07r.(sprawdzałem osobiście)

Opublikowano

furka jak najbardziej OK , graty zakupu

Z ciekawosci ile ma przebiegu ?

Opublikowano
  • Autor

fele zmienię na wiosnę,a co do przebiegu to w czasie zakupu miał 21000,teraz około 30000.

miałem okazie być nim w Polsce i sprawdzić go na trasie nie cisnąłem go na maxa ale odległość 1620km pokonałem w 14 godzin przy średnim spalaniu 6,4

Opublikowano

Co ma obniżenie A4 do A5 ? Jeździłem B8 A4 i A5 i to generalnie inne auta pod względem rozkładu masy i prowadzenia, A5 wypuściło A5 Sportback i jest to większa "limo" od A4 B8 - jest więcej różnic w A4 B8 i A5 niż B7 i B8

Opublikowano

No cóż fajnie jest spełniać swoje marzenia :)

Auto prezentuje się extra :kox:

Powodzenia

Opublikowano

moj kumpel zakładał sobie tez ledy do a4 b8..miał sprowadzona z niemiec i nie było..bez problemu mu załozyli..tylko nie ma spryskiwaczy...a tak to git :>

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Autko piękne, wstawić xenony i spryski i będzie super :wink4:

Opublikowano

PIĘKNE AUTO

Opublikowano

kolorek GIT!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kolor madafaka, piękniutki :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

witam ,ostatnio zakupiłem felgi na opony letnie,o czym wspominałem wcześniej.

wybrałem sobie z firmy Alutec SHARK hyper silver,takie mi się spodobały :> :> :>

26pVJ.jpg

wrFxJ.jpg

gAo8J.jpg

rniQJ.jpg

roici.jpg

Opublikowano

troszke małe..............ale ładne