moskal Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 coś w tym jest bo wtedy było 170, 2 tygodnie wstecz miałem 162 i wczoraj to samo, 162 konie poprostu macie hamownie której wykresy są bardzo miłe dla oka klienta A Somes tam czasem nie hamował ???? :polew: :polew:
krolu Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 coś w tym jest bo wtedy było 170, 2 tygodnie wstecz miałem 162 i wczoraj to samo, 162 konie poprostu macie hamownie której wykresy są bardzo miłe dla oka klienta A Somes tam czasem nie hamował ???? :polew: :polew: nie
Pucek Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 coś w tym jest bo wtedy było 170, 2 tygodnie wstecz miałem 162 i wczoraj to samo, 162 konie poprostu macie hamownie której wykresy są bardzo miłe dla oka klienta A Somes tam czasem nie hamował ???? :polew: :polew: SoMeS przecież swoje wyniki bierze z bajek a zresztą proszę nie spamować
egon47 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 dobrze ze ja hamowalem razem z toba co Ci wyszlo za drugim razem 162 wiec ja mam realny wynik
gregory Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 myślę że nie ma sensu robić kompletnego wydechu za 1500 zł dla osiągnięcia 20X koni wydech nic nie daje :gwizdanie: Na K03 wydech mało co daje, ale pod większą turbinę to wydech trza już w AEB na pewno zmieniać. tak, katalizator pewnie miałem wykończony, dlatego taki efekt, noo szczerze Ci moskal powiem że sam się dziwiłem, wtedy 170 a teraz 162 :gwizdanie: wtedy warunki były podobne, więc albo coś mieli tam namieszane, albo już sam nie wiem ale fakt, na pierwszym pomiarze wychodziły wysokie wyniki Wtedy hamowałeś na ITG [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 16:03_________________________________________________Poza tym to podjedź do mnie kiedy to ci wyrezam tą 2-ke z przodu. Mam w zanadrzu kilka trików
moskal Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Poza tym to podjedź do mnie kiedy to ci wyrezam tą 2-ke z przodu. Mam w zanadrzu kilka trików a ja moge podjechać ???? :gwizdanie:
boniu Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 a ja Pucek ale dobiles prawie do tego co chciales
gregory Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Poza tym to podjedź do mnie kiedy to ci wyrezam tą 2-ke z przodu. Mam w zanadrzu kilka trików a ja moge podjechać ???? :gwizdanie: Jak będziesz już miał te 197 kucy to ci te 3 dorezam Doszły mnie słuchy że miałeś nieciekawy przypadek i nosisz żałobę po AEB, ale łączę się z tobą w bólu bo mnie też się co nieco ostatnio przytrafiło
Buba Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Poza tym to podjedź do mnie kiedy to ci wyrezam tą 2-ke z przodu. Mam w zanadrzu kilka trików a ja moge podjechać ???? :gwizdanie: Jak będziesz już miał te 197 kucy to ci te 3 dorezam Doszły mnie słuchy że miałeś nieciekawy przypadek i nosisz żałobę po AEB, ale łączę się z tobą w bólu bo mnie też się co nieco ostatnio przytrafiło juz upala na miescie :gwizdanie:
gregory Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Poza tym to podjedź do mnie kiedy to ci wyrezam tą 2-ke z przodu. Mam w zanadrzu kilka trików a ja moge podjechać ???? :gwizdanie: Jak będziesz już miał te 197 kucy to ci te 3 dorezam Doszły mnie słuchy że miałeś nieciekawy przypadek i nosisz żałobę po AEB, ale łączę się z tobą w bólu bo mnie też się co nieco ostatnio przytrafiło juz upala na miescie :gwizdanie: To szybko się uwinął :gwizdanie:
Buba Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Poza tym to podjedź do mnie kiedy to ci wyrezam tą 2-ke z przodu. Mam w zanadrzu kilka trików a ja moge podjechać ???? :gwizdanie: Jak będziesz już miał te 197 kucy to ci te 3 dorezam Doszły mnie słuchy że miałeś nieciekawy przypadek i nosisz żałobę po AEB, ale łączę się z tobą w bólu bo mnie też się co nieco ostatnio przytrafiło juz upala na miescie :gwizdanie: To szybko się uwinął :gwizdanie: przekladka silnika nie zajmuje duzo czasu, podobno nawet lepiej ciagnie
moskal Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Jak będziesz już miał te 197 kucy to ci te 3 dorezam trzymam cie za słowo :naughty: :naughty: To szybko się uwinął :gwizdanie: no chłopaki szybko ogarneli , zwłaszcza ze jeszcdze wyszło pare kwiatków po rozkręceniu podobno nawet lepiej ciagnie :naughty: :> Zeby nie było OT : Pucek zajebiaszcza fura
Pucek Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 SoMeS, nie czaisz bazy że nie życzę sobie oglądać Twojego kozaczenia w moim wątku ?
SoMeS Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 SoMeS, nie czaisz bazy że nie życzę sobie oglądać Twojego kozaczenia w moim wątku ? tak jak i ja nie życzę sobie pieprzenie na mój temat w Twoim wątku tym bardziej że sam się tak spinałeś co to nie będziesz zamiatał i ile będzie za 2ójką jak pojedziesz na program
Pucek Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 SoMeS, nie czaisz bazy że nie życzę sobie oglądać Twojego kozaczenia w moim wątku ? tak jak i ja nie życzę sobie pieprzenie na mój temat w Twoim wątku Klubowicz musi trzymać poziom, więc nie będę dalej drążył tego tematu :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Klubowicz musi trzymać poziom, więc nie będę dalej drążył tego tematu :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Pucek ładnie Ci ten wykresik wyszedł Przy jakiejś okazji na strefie pojedziemy sobie z rolki , tak żeby sprawdzić ile te niecałe 20 Km dają przewagi :gwizdanie:
gienek150 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 mozna o jakis filmik jak to przyspiesza od 0 do 140 np
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 mozna o jakis filmik jak to przyspiesza od 0 do 140 np nie chciej te wozidło nie jedzie
Rekomendowane odpowiedzi