s6quattro Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 lampki dzieki bo juz mialy iść pod młotek zartuje
talib1990 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 felga kox.... na pewno zwraca na siebie uwagę.. a A6 poznaje.. widziałem kiedyś w Nowym Sączu... każdy się obracał... pełen szacun... pozdro
s6quattro Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 felga kox.... na pewno zwraca na siebie uwagę.. a A6 poznaje.. widziałem kiedyś w Nowym Sączu... każdy się obracał... pełen szacun... pozdro
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Kolo za duze do a4. Gleba za mala. Tobie ma sie podobac
s6quattro Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Kolo za duze do a4. Gleba za mala. Tobie ma sie podobac zrozumcie wkoncu ze tym jezdzi kobieta, nie da sie zrobic dla baby wiekszej gleby bo pourywa kola, i poł podwozia
1kosiara1 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kozactwo i tyle Sam bym u siebie takie cos widzial,tez mam szara b6,ale no...dla mnie 18 to juz mega a co dopiero 20 Naprawde konkret
s6quattro Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Bedzie odkop Foty przed mozami ktore właśnie się robią Troche środka: Dzisiaj kolejne mody pod maską, przyszła nóweczka osłona zbiorników z 3.0. Już zamontowana po małym cięciu <ok> Zderzaczek przód full kompletny, brakuje tylko halogenów... trudno coś się wymyśli. Itak musiałem dokupić wszystko tj: kratki boczne, kratke srodkową, zaślepke ucha do holowania, prowadnice i zaślepki spryskiwaczy. :/ Kolejny detal udało sie wyrwać w super kasie Audi się juz maluje, pod koniec tygodnia wstawie fotki jak się prezentuje Jeszcze zostaje zalozyc gwint na przód który czeka juz w garage
Remik-A4 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Felgi fajne ale co to za zolc/pomarancz na lampach
s6quattro Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 Remik-A4 - normalne zwykłe postojówki, chciałem wsadzić białe ledy ale niestety nie umiem sobie poradzić z problemem. Auto jest wersja usa i po wsadzeniu ledowej postojówki zaczyna ona migać jak kierunkowskaz
Bieniek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Remik-A4 - normalne zwykłe postojówki, chciałem wsadzić białe ledy ale niestety nie umiem sobie poradzić z problemem. Auto jest wersja usa i po wsadzeniu ledowej postojówki zaczyna ona migać jak kierunkowskaz Zastosuj rezystory.
s6quattro Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 Mogł byś coś wiecej na ten temat powiedzieć, albo dac link gdzie to kupic? bede wdzieczny.
Maciek80 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Ledy fajne, felgi też fajne. Larzon robi całkiem fajne koła, co nie zmienia faktu że ten model to podróba wzoru firmy Kahn. Zresztą większość wzorów tej firmy jest "pożyczonych" :decayed:I strasznie się cenią jak na norweską firmę znaną głównie w skandynawii. Ale mniejsza z tym. Wg mnie auto prezentuje się super, tak trzymać
Młody Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Emblematy S4 [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 17:14_________________________________________________Te zagłówki mogłeś sobie darować
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Atrapy beda BLACK czy CHROM Madafka Srodek masz troszke zmeczony Napisz do Czaki22 to ci sprzeda tunel srodkowy w dobrej cenie itd.
s6quattro Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Tobie nie musi się podobać :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 17:20_________________________________________________wrclaguna jak znajde dolna w chromie to bedzie w chromie. Narazie bedzie tak jak widać niestety
boberek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 te plastiki w środku to masz ostro styrane
s6quattro Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 te plastiki w środku to masz ostro styrane i co w związku z tym?? chcesz mi kupić nowe?
Rekomendowane odpowiedzi