kusy22 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam... Mam problem z hamulcami a dokładniej to gdy podczas jazdy samochód gwałtownie zaczął zwalniać i był odczuwany duży opór. Po zatrzymaniu stwierdziłem że z prawego przedniego i lewego tylnego koła wydostaje się dym. koła były rozgrzane do czerwoności i nie mogłem ruszyć z miejsca a wieczorem po kilku godzinnej przerwie ruszyłem bez problemu... W czym tkwi problem???
wojtekce Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 hamulce do rozbiórki i czyszczenia zacisków oczywiście płyn też do wymiany
kusy22 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Po próbie odpowietrzenia z tych dwóch kół co się blokowały nie wydostawał się płyn hamulcowy a pedał hamulca ma taki dziwny przeskok
krzysztof61 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 to nie wina zaciskow , a raczej pompy hamulcowej .
GRYFI Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 stawiam na pompę hamulcową - widziałem coś takiego w seacie toledo
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 najpierw wszystkie zaciski w powietrze i płyn potem pompa
Rekomendowane odpowiedzi